Lattermusklerne fik ingen hvile, da Yesbjerg i aftes besøgte Esbjerg Revyen i Musikhuset. Det var et revyhold i topform, der gav en forestilling, hvor de berørte emner som relationen til Fanø, burkaforbuddet, EfB, SoMe, Esbjergs 150 års jubilæum samt fremtrædende politikere.

Vind dine revybilletter her

Van der Vaart fik også en kærlig hilsen

Vores borgmester Frost var ingen undtagelse, og efternavnet lægger da også næsten op til, at han skulle med i årets revy.

Jesper Frost Rasmussen overværede revyen med sin hustru Heidi Ritter og her er, hvad han efterfølgende havde at sige om revyen. 

Det var en rigtig god revy – efter min mening den hidtil bedste udgave af Esbjerg Revyen. Der var mange gode numre, men det sidste nummer inden pausen eller den hvor Trine Gadeberg er en lille dreng var da nogle af dem jeg synes var rigtig gode.

Jesper Frost Rasmussen

Hvorledes borgmesteren selv blev nævnt i forestillingen må være en overraskelse til dig, der gerne vil ind og se revyen.

Fortryllende Trine

Trine Gadeberg formåede igen i år at levere en fantastisk præstation i sine forskellige roller. Pelle som hun vandt årets Dirch for, var også med i Esbjergs revy, dog uden én eneste gang at fortælle om sine mange allergier. Det klør stadigt over det hele, men nu er Pelle blevet 5½ og har lært en masse nye ord…..

Trine Gadeberg som Pelle

Trine favner mange forskellige roller, lige fra elskværdige Pelle til folkedanser og sangerinde. Og det er en fortryllende Trine, der giver dig gåsehud, når hun synger af hjertet ud.

Trine Gadeberg

Kasper som trussetyv

Kasper Gattrup når vel næsten op på 10 kostumeskift i løbet af forestillingen, og giver den som alt lige fra jurist til trussetyv.

Trusserne flyver i luften omkring Kasper Gattrup

Når Kasper giver den som en gammel serenadesyngende sailor, kan man næsten kun blive lidt blød i knæene.

Skibet skal sejle i nat

Jan kan noget med ansigtet

Jan Svarrer er manden, der formår at få dig til at grine uden at sige noget. Han har så mange ansigtsudtryk og hans mimik er bare helt utrolig. Gå ikke glip af danse-Stig og Jans sjove sange.

Bankrøver

Leifs lune humor

Leif Fabricius trak sig sidste år fra pensionisttilværelsen og er kommet godt igen med årets show og sin gamle lune jyske humor, som han i øvrigt årligt har omkring 50 foredrag landet over med.

Folkedans

Til stående applaus kunne en rørt Hanne Bjørnskov takke hele holdet bag revyen for endnu et godt år, og mon ikke det bliver til en forestilling i 2019 også.

Hanne Bjørnskov og hele revyholdet

2 COMMENTS

  1. […] Se sidste års anmeldelse herHoldet i 2019 er igen et top-professionelt hold bestående af både nye og velkendte navne. Den gamle Esbjerg dreng Jan Svarrer er med igen for tredje gang, Kasper Gattrup, der fejede benene væk under Esbjerg i 2018, er selvfølgelig atter med på holdet, og Farshad Kholghi, er efter en kort pause tilbage igen. Ene høne i kurven er ikke hvem som helst, men derimod Årets Revykunster 2017 – Anne Karin Broberg, der er en erfaren dame udi både revy, Melodi Grand Prix og meget andet. Kapelmester er igen Peter Bom, og til at samle trådene er Michel Castenholt på banen som instruktør. Michel er også kendt som den cerut-rygende Vera fra DR’s børneunderholdning, men det er altså Michel og ikke Vera, der skal være instruktør. Jens Frausing, der også er gammel Esbjerg-dreng, skal atter stå for scenografien, som har imponeret publikum de sidste år, ved at være både flot, rå og meget ”esbjergsk”. Sjov og ballade med vid og bid tilsat lokalkolorit”Vi har fundet en form, som publikum har taget gevaldigt godt imod, nemlig at revyen udover den nationale satire, også har et lokalt islæt, som alle kan være med på, men som for folk i området giver et ekstra grin, så det er klart den form, vi også vil dyrke i 2019” siger Hanne Bjørnskov. Og med både Leif Fabricius og Jan Svarrer som lokale tekstforfattere, er den side af sagen i de bedste hænder, ligesom forfatterduoen Vase og Fuglsang har lovet at bidrage med tekster. Så der er igen lagt op til en sprudlende, satirisk, musikalsk, gagget og fremfor alt hyleskæg revy.Revyen spiller 12 forestillinger i perioden 22. august – 7. september 2019. Der vil igen være en eftermiddagsforestilling, hvor det er muligt at forudbestille kaffe og kage, ligesom der vil være mulighed for at bestille spisning til alle forestillinger. Flere af forestillingerne i år blev hurtigt udsolgt, og mange blev forbavset, da de ville købe deres billetter i august og ikke kunne få pladser, så vi kan kun opfordre til at købe billetterne i god tid. […]

Leave a Reply