Om Yesbjerg

Yesbjerg er Esbjerg og omegns positive og digitale indspark. Om Yesbjerg

Vi siger YES til vores by og omegn, og vi siger YES til dig, hvad enten du er født og opvokset lokalt, tilflytter eller blot ønsker at opleve byens puls og oplandets summen! Om Yesbjerg

Yesbjerg elsker alle de områder og personer, der gør det spændende at leve tæt på Vadehavet. Derfor forsøger vi også at være lokalt orienteret med gode historier fra Bramming, Ribe, Fanø, Tjæreborg, Gørding, Varde, Oksbøl og Blåvand.

Vi sørger for at holde dig digitalt opdateret på lokale nyheder og særlige begivenheder via Yesbjerg.dk, Facebook og Instagram og tager ære i at guide dig gennem Esbjerg og omegn’s særlige liv, faciliteter og naturoplevelser.

Hos Yesbjerg får alle borgere, uanset alder, tilknytning, etnicitet eller politisk overbevisning, plads til engagement og debat. Yesbjerg’s fornemste opgave er nemlig at bygge broer i byens spirende mangfoldighed. Om Yesbjerg

Tip Yesbjerg her.
Læs mere om læserbreve her.

Nominér en Yesbjerg Ambassadør

Esbjerg er fyldt med ildsjæle og lokale helte, der fortjener at få en plads i lyset. Det vil Yesbjerg gerne hjælpe med! Hvert år kårer vi årets Yesbjerg Ambassadør, hvilket vi kan ikke gøre helt uden hjælp fra vores læsere. Ønsker du at nominere en bekendt eller dig selv – uanset størrelsen af gerning for Esbjerg, så skriv til os med baggrund for nominering sammen med kontaktoplysninger på dig selv og den nominerede.

Nominer en Yesbjerg Ambassadør her.

Hvem står bag om Yesbjerg?

Yesbjerg blev startet i slutningen af 2017, da Esbjerg ildsjælen, mediekoordinatoren, iværksætteren og fotografen, Christina Simonia Straarup manglede et sted, hvor det positive Esbjerg og alle de gode ambassadører blev objektivt eksponeret.

I kølvandet på den trykte avis’ nedadgående udvikling, så hun muligheder og fornyelse ved det digitale medie, og startede arbejdet i dybden med nyheds genren. Yesbjerg drives i dag af lokale ildsjæle og er i positiv udvikling, hvor læsernes behov og interesser samt by og omegns fordele klart er i fokus.

Find Christina Simonia Straarup på Linkedin eller læs om hendes kommende opstilling til kommunalvalget her.

Sig YES til Esbjerg.

Kontakt

Der er mange fordele ved at tage kontakt til Yesbjerg. Udeover den redaktionelle kontakt tilbydes flere samarbejdsmuligheder. Vi er åbne for dialog med alle – enkeltpersoner, grupper, iværksættere og virksomheder.

Pressemeddelelser kan sendes direkte til redaktionen på: Redaktion@yesbjerg.dk

Annoncér hos Yesbjerg: Salg@yesbjerg.dk

Om Yesbjerg redaktør Christina Simonia

Kontakt Redaktør:

Christina Simonia Straarup på: Christina@yesbjerg.dk