“Min Sommer” med Tanni Christine

0
1504

Navn:
Tanni Christine 

Beskæftigelse:
Sangerinde og ungekonsulent 

Hvor har du holdt din sommerferie?
Jeg har holdt min sommerferie i Toscana, hvor jeg i en del år har haft tradition for at tage til nogle af koncerterne til Lucca Summerfestival. I år blev det til Nick Cave & The Bad Seeds og Lenny Kravitz. Derudover har jeg været på min allerførste charterrejse til Mallorca med min veninde gennem 25 år. Det var en anderledes oplevelse på godt og ondt. Mallorca er dog en sindssyg lækker ø, som jeg uden tvivl kommer til at besøge igen og igen.  

Hvad har været den bedste begivenhed i Esbjerg denne sommer?
En af de bedre begivenheder i Esbjerg i år må nødvendigvis være Tall Ships Race. Jeg var desværre ikke hjemme under det hele, men nåede at få en enkelt dag med og det var en storslået oplevelse, hvor alt spillede og selv vejret var med os. Der var et virkelig flot arrangement, som vi sagtens kan være stolte af. Esbjerg Festuge fortjener også at blive nævnt. Jeg synes det var et særdeles godt program i år og jeg er kæmpefan af de nye tiltag, som fx Esbjerg Live Talks.


Hvad vil du anbefale en turist at opleve i Esbjerg?
Jeg er altid selv så bjergtaget af den vestjyske natur, så det er uden tvivl det første jeg vil anbefale en turist at opleve, når de kommer til Esbjerg. Hvor banalt det end må være, slår en tur ved vandet ved Menneske ved Havet aldrig fejl. Uanset vejret er du sikret et fabelagtigt show fra Moder Naturs hånd.

Hvad vil du huske sommeren 2018 bedst for?
Det jeg vil huske fra sommeren 2018 udover det vilde vejr vi havde, er nok min overraskelse over hvor helt fantastisk lækker Mallorca er. 

Foto: Christina Simonia Straarup

Leave a Reply