Efter en meget lang periode med nedlukning og begrænsninger er bibliotekerne i Esbjerg Kommune næsten tilbage som du kender dem!

Sommeren er kommet til Danmark. Lige nu skinner solen. Men uanset hvordan vejret bliver, så har vi på biblioteket lige dét du mangler: En god bog til læsningen i skyggen under det store træ i haven, en god film, eller et spil, til når det bliver aften (eller når sommerregnen falder) eller de fine højtlæsningsbøger du kan læse for børnene rundt om bålfadet om aftenen.

Vores hylder bugner med spændende titler, som bare venter på at komme hjem til jer. Hjem til sommerlæsning og sommerhygge.

Vi står klar i åbningstiden til at hjælpe jer med at finde det I mangler, vi glæder os til igen at anbefale store læseoplevelser fra fiktionens verden eller til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige fagbog. Eller pege jer i retning af en fantastisk digital tjeneste. Vi har savnet vores lånere, vi har savnet jer.

Som det næste led i den store genåbning er der nu også åbnet for de selvbetjente biblioteksspot – så der kan hentes bøger og andet godt selv når vi ikke er der. Det er nu igen også muligt for dig at benytte vores computere og printere/kopimaskiner – dog kun i den betjente åbningstid.

På vores hjemmeside, og vores Facebook-side, er der mange flere informationer og vi vil løbende holder jer orienteret i forhold til, hvis der sker noget nyt.

Men den vigtigste information er, at Esbjerg Kommunes Biblioteker næsten er tilbage som I kender dem og at vi glæder os til at se jer – og vi har også talt med vores mange bøger, og de glæder sig også til at komme hjem til jer.

Sommerlige hilsner fra de ansatte på Esbjerg Kommunes Biblioteker

Foto: Esbjerg Kommunes Biblioteker

Leave a Reply