Syd- og Sønderjylland Politi opfordrer offer og vidner til at henvende sig til politiet.

Retten i Esbjerg varetægtsfængslede i dag fire mænd i fire uger. De er sigtet for to tilfælde af grov vold.Tre af mændene kærede kendelsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker nu begge sager. Blandt andet undersøger politiet, om de fire mænd står bag flere overfald og om der er flere gerningsmænd til overfaldene.

De fire mænd blev varetægtsfængslet på baggrund af to overfald. Det ene fandt sted i Hjerting ved Esbjerg den 28. august, hvor to mænd på 19 og 49 år blev overfaldet af flere personer.

Det andet overfald fandt sted i Ribe i dagene omkring Tulipanfesten midt i maj. Her blev en ung mand passet op af mindst tre mænd og den unge mand blev ramt af  adskillige knytæveslag og en skalle. Politiet formoder at overfaldet ikke skete på festpladsen, men at det fandt sted i Ribe by. Politiet vil gerne i kontakt med offeret for dette overfald og med de to piger, som offeret fulgtes med. Desuden vil politiet gerne i kontakt med vidner eller andre, der har oplysninger, der kan hjælpe i den videre efterforskning.

Er du det eftersøgte offer eller en af de to piger – eller så du overfaldet, så ring til politikommissær Ole Hillerup på telefon: 5179 6974

Leave a Reply