OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Byens nyeste café byder på en hyggelig aften med spisning og efterfølgende musikalsk foredrag med manden bag blandt andre ”Havana” og ”Mogens og Karen” – Christian Juncker.

Hvis du ikke har besøgt Memfis – byens nyeste café endnu, kunne det være, at torsdag den 22. september var en god dag til dette. Her byder caféejer Lasse Bronton Slebsager velkommen til en aften med et lækkert Stjerneskud og god underholdning med musikeren Christian Juncker.

Christian Juncker har en lang karriere bag sig, hvor han siden debuten ”Snork City” i 2004 har udgivet 7 albums, skrevet musik til TV-serien ”Kurs mod fjerne kyster”, optrådt til Melodi GrandPrix og spillet utallige koncerter. En lang karriere med masser af oplevelser, møder med musikbranchen og hvad det har bragt med sig på godt og ondt, er baggrunden for det musikalske foredrag, man kan opleve på Café Memfis denne aften.

”Det bliver en god aften, som jeg glæder mig til. Vi har nogle gode rammer til at lave arrangementer af denne slags, hvor man kan nyde en lækker middag og derefter få en god oplevelse, som giver én noget med hjem.” udtaler Lasse Bronton Slebsager.

Helt tæt på Junckers verden

Juncker fortæller fra hjertet om alle de døre, musikken har åbnet over årene – om mødet med flere store personligheder: Anker Jørgensen, Morten Olsen, Kim Larsen, Mikkel Beha m.fl. Men der bliver også plads til mere jordnære møder med blandt andre Junckers hund Bob i en humoristisk, men komplet ærlig og autentisk beretning om evnen til modstandsdygtigt at fastholde sig selv og sin identitet i musikbranchen – og i mødet og samarbejdet med de nævnte.

Alt dette handler kort sagt om at holde fast i sig selv, om at stole på, at man kan bære uden at briste – og stå ved den, man er på godt og ondt i et upoleret øjeblik i en verden, hvor idealerne om perfektion let kan vokse en over hovedet. Juncker giver akustiske smagsprøver på flere af sine kendte sange undervejs, sådan som disse naturligt flettes ind i den overordnede fortælling: ”Mogens & Karen”, ”Havana” (fra Kurs mod fjerne kyster) m.fl.

Café Memfis ligger i forlængelse af Hovedbiblioteket og åbnede for 14 dage siden. Arrangementet er det første af sin slags på cafeen.

Fakta

Hvad: spisning og musikalsk foredrag med Christian Juncker

Hvor: Café Memfis, Nørregade

Dato: 22/9

Tidspunkt: 18:00 (spisning) 20:00 (musikalsk foredrag)

Pris: 200,-

Billetter: https://www.place2book.com/sw2/sales/bovqonjwk5

Memfis på Facebook

Foto: Privat

Leave a Reply