Torsdag åbner biografen igen

Nordisk Film Biografer Esbjerg genåbner torsdag d. 6. maj med masser af nye film- og smagsoplevelser til de biografhungrende gæster. Udover i snit fire premierer hver uge, kan man prøve Coca-Cola Freestyle – verdens mest innovative drikkevareautomat – med 117 forskellige smagsvarianter fra Coca-Cola. Uanset om du skal se en komedie, thriller eller et adventure-drama, kan du nu finde lige præcis den smag, der passer til filmoplevelsen.

Drømmer du om Fanta med smag af jordbær eller fersken? Nu har du chancen for at prøve et væld af nye læskedrikke, når Nordisk Film Biografer i Esbjerg igen åbner op for gæster torsdag d. 6. majmed en masse gode film i pipeline og hele fire premiere om ugen. 

 

Med Coca-Cola Freestyle kan du vælge mellem hele 117 forskellige smagsvarianter – heraf 73 uden sukker – fordelt på otte forskellige Coca-Cola brands. Langt størstedelen af smagsvarianterne findes ikke andre steder, men fås kun i Coca-Cola Freestyle drikkevareautomaten. Hos Nordisk Film i Esbjerg er man begejstrede over genåbningen:

 

“Vi er utrolig glade for, at vi igen kan byde vores gæster i Nordisk Film Biografer Esbjerg velkommen. Vi har et stærkt program, hvor vi genoptager film, men også har premiere på en lang række nye. Med vores Coca-Cola Freestyle automat kan vores gæster mikse deres helt egen smagsvariant og prøve en lang række af sodavand og andre drikke, der ikke kan fås andre steder. Det er vi sikre på er med til at gøre biografoplevelsen endnu mere særlig,” siger biografchef for Nordisk Film Biografer Esbjerg Finn Hansen. 

 

Biografgæster elsker at ’Freestyle’

Freestyle-konceptet blev lanceret eksklusivt i fire biografer i Danmark sidste år, hvoraf én af dem er i Nordisk Film Biografer Esbjerg, og det har indtil videre været en stor succes:

 

”Vi kan konstatere at vores formodning holdt stik – vores gæster er helt vilde med Coca-Cola Freestyle automaten. De mange smagsvarianter, designet og muligheden for at få is i sin sodavand er noget, der trækker for kunderne. Maskinen er nem at betjene, og vi oplever en stor nysgerrighed for at udforske de forskellige smagskombinationer. Når vi giver gæsterne tips til sjove kombinationsmuligheder, er det sjovt at se, hvordan de bliver positivt overraskede” sigerbiografchef for Nordisk Film Esbjerg Finn Hansen.

 

Coca-Cola Freestyle indeholder en særlig teknologi, der leverer den højeste kvalitet til forbrugerne. Ingredienserne til de forskellige drikkevarer opbevares separat og blandes først i det øjeblik, man vælger sin drik. Dermed får man en helt frisklavet drik, der er perfekt hver eneste gang. 

 

117 gode grunde til at tage i biografen 

Hos Coca-Cola Danmark er man glad for at biografgængere hos Nordisk film Esbjerg nu igen får 117 ekstra gode grunde til at tage i biografen.

 

I Coca-Cola Danmark er vi glade for den store interesse, der er for vores Coca-Cola Freestyle automater. Det er helt fantastisk at kunne tilbyde de danske biografgængere så mange forskellige valgmuligheder, der ikke findes andre steder i Danmark – fra forskellige varianter af Coca-Cola, Fanta og Sprite til Fuze Tea smagsvarianter,” siger Jes Randrup Nielsen, kommunikationschef hos Coca-Cola i Danmark.

 

Se Nordisk Film Biografer Esbjergs program her: https://www.nfbio.dk/biografer/esbjerg-broen

Fakta: Et væld af smagsoplevelser 

  • Coca-Cola Freestyle indeholder nogle af verdens mest populære drikkevaremærker: Coca-Cola, Sprite, Fanta og Fuze Tea, som blandes på helt nye og lækre måder
  • Coca-Cola Freestyle tilbyder nye smagsvarianter som fx Coca-Cola Lime, Coca-Cola Orange, Coca-Cola Zero Cherry, Fanta Peach, Fanta Raspberry, Fuze Tea Strawberry og mange andre
  • Mange af smagsvarianterne findes slet ikke på flaske eller dåse – og kan ikke købes
  • 73 af de 117 forskellige drikkevarer er sukkerfri

Foto: Coca cola

Leave a Reply