Esbjerg Kommune skylder en stor tak til alle borgere i Bramming, der tog opfordringen alvorligt og i løbet af denne weekend lod sig teste for at stoppe et større corona-smitteudbrud.

Over 1500 borgere i Bramming har brugt en del af weekenden på at lade sig PCR-teste, efter at Esbjerg Kommune torsdag eftermiddag med stor bekymring kunne konstatere et større smitte-udbrud af corona.

”Vi vil rigtig gerne sige tak for den store opbakning, vi har fået fra borgerne i Bramming, og vi er glade for at kunne fortælle, at nu er faren for smittespredning drevet over,” fortæller Arne Nikolajsen, direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune.

Alarmklokkerne begyndte at ringe hos Sundhedsmyndighederne, da omkring 20 borgere fra Bramming torsdag var blevet konstateret smittet med corona. Derfor gik den store indsats med at få PCR-testet så mange borgere som muligt i gang.

Til trods for at over 1500 borgere har ladet sig teste i Bramming hen over weekend, er kun yderligere to borgere blevet konstateret smittet med corona, og derfor anser Esbjerg Kommune og Sundhedsmyndighederne, at der nu er styr på smittespredningen i Bramming.

Det betyder, at tingene nu igen kan vende tilbage til mere normale tilstande i Bramming.

”Folk i Bramming kan igen følge de almindelige procedurer for testning, hvor det er folk, der ikke er vaccineret, der løbende lader sig teste,” forklarer Arne Nikolajsen.

Se alle teststeder i Esbjerg Kommune her

Leave a Reply