Sønderris hårdt ramt af indbrud

0
865

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker flere indbrud i Esbjerg-bydelen Sønderris

Politiet er onsdag eftermiddag til stede med Den Mobile Politistation ved Rema 1000 i Vandmandens Kvarter, hvor borgerne er meget velkomne.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en række indbrud i Esbjerg by, hvoraf især bydelen Sønderris er ramt.

Alene i sidste weekend har der været 11 indbrud i Esbjerg, hvor de seks blev begået i Sønderris, tre i Vægtens Kvarter, et i Skorpionens Kvarter, et på Jupitervænget og et i Løvens Kvarter.

Et billede på udviklingen er desuden, at der siden den 1. juli er begået 14 indbrud i bydelen, hvor både Uranusvænget, Marsvænget, Saturnvænget, Skyttens Kvarter og Krebsens Kvarter har haft indbrud.

Søger efter vidner

Gerningsmanden er især gået efter kontanter samt smykker og andre mindre genstande, som er nemme at transportere og sælge som hælervarer.
– Det er flere år siden, at vi har oplevet så mange indbrud i Esbjerg i en weekend i sommerferien. Vi efterforsker intensivt for at opklare indbruddene, og i den forbindelse har vi brug for borgernes hjælp, fremhæver politikommissær Morten Alslev fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet søger efter vidner, der kan have set noget mistænkeligt i de berørte områder i Sønderris. 

Når det gælder weekendens indbrud i Vægtens Kvarter, Skorpionens Kvarter og Jupitervænget, formoder politiet, at indbruddene er begået fra fredag den 21. juli om eftermiddagen til lørdag den 22. juli om eftermiddagen. Dette tidsrum er dog forbundet med en vis usikkerhed.

Politikommissæren opfordrer desuden borgere, der har videoovervågning, til at gennemse deres optagelser for at se, om der har været mistænkelige personer på deres grund.

Syd- og Sønderjyllands Politi er onsdag mellem klokken 14.00 og 17.00 til stede med Den Mobile Politistation ved Rema 1000 i Vandmandens Kvarter, hvor borgerne er meget velkomne.
Politiet vil være til stede med dels efterforskere, dels en forebyggelsesmedarbejder, der kan give gode råd om at forebygge indbrud.

Leave a Reply