Nyt tiltag til Esbjerg Festuge: Familiedag i Vognsbølparken

0
797

Kom og vær med til en uforglemmelig dag i Vognsbølparken, når Esbjerg Festuge for første gang nogensinde præsenterer en spændende Familiedag med både liveshow med kendte Youtubere, rekordforsøg og masser af leg, musik og konkurrencer for hele familien.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne til Esbjerg Festuges nye Familiedag i Vognsbølparken.

”Vi glæder os sådan til at byde både store og små velkommen til vores nye Familiedag, hvor vi sætter fuld gang i Vognsbølparken. Jeg glæder mig især til, at vi skal forsøge at dekorere og lave Danmarks største bolle-kagemand, og der har vi virkelig brug for alle hænder, hvis det skal lykkes,” fortæller Kirsten Bisgaard Kirchner, eventchef i Esbjerg Kommune.

Det er lørdag den 12. august fra klokken 10-17, at der er Familiedag i Vognsbølparken, og så er det endda helt gratis at være med. Dog skal der indløses billet, hvis man ønsker at løbe ColorFun, som foregår om formiddagen, men det er gratis at komme og heppe på løberne og hygge på pladsen. Familieaktiviteterne på pladsen åbner klokken 14.

Meet’n greet med Brødrene Hole

Familiedagens helt store trækplaster bliver de kendte Youtubere Brødrene Hole, der har YouTube-kanalen ”Kender du det?”. Det er brødrenes første besøg i Esbjerg og live på scenen holder de tilmed deres allerførste chilitaste konkurrence nogensinde.

Vær aktive sammen

Familiedagen vil være overflod af forskellige aktiviteter, der vil underholde hele familien. Sport & Eventpark Esbjerg åbner Puls Parken, så her kan I sammen prøve kræfter med enten forhindringsbanen, padle eller deltage i minifodboldturneringen.

På festpladsen ved Gryden er der alt lige fra brandbiler, danseworkshop, bål, ansigtsmaling, gadeteater, musik og hoppeborge.

ColorFun flytter med i Vognsbølparken

Kan man slet ikke vente med at komme ud til Familiedagen i Vognsbølparken, så er det farverige motionsløb ColorFun flyttet med ud i Vognsbølparken, og her sendes løberne afsted klokken 10 fra festpladsen ved Gryden. Løberne løber i år rundt i Vognsbølparken, og er man ikke blandt løberne, er det muligt at heppe på dem, der suser rundt i alle farverne.

På pladsen vil en DJ sørge for den gode stemning, ligesom der hele dagen er foodtrucks, hvor man kan stille både sult og tørst.

Familiedagens program

Kl. 10-14: ColorFun (Kræver billet, men gratis at kigge på og heppe på løberne)

Kl. 14.30-15.15 Youtuberne Brdr. Hole/”Kender du Det?” underholder på scenen!

Kl. 15.00-15.30 Mini fodboldturnering på flexbanerne for alle
 (Husk at tilmelde dig mellem kl. 14.00 -15.00)

kl. 15.15-15.45 International Gadeteater “Same Same but different”

kl. 16.00-16.30 Danseworkshop med Laekkerbuks

Kl. 16.30 Rekordforsøg slutter – Smil til fotografen: Vi tager foto med drone

Prøv hele dagen mellem kl. 14-17

  • Rekordforsøg: Hjælp os med at sætte en ny danmarksrekord: Kom og vær med til at dekorere og lave Danmarks største logo-kagemand af boller sammen med Guldægget
  • Tag kampen op med vores sjove bumper balls, udfordr familien i lasergame og giv den gas i hoppeborgene
  • Lav din egen fuglekasse med hjælp fra Y’s-Men’s Club
  • Ansigtsmaling ved studerende fra SOSU-skolen
  • Lav popcorn over bål sammen med pigespejderne
  • Kravl op i en stor brandbil fra Sydvestjysk Brandvæsen, prøv brandmændenes uniformer og sprøjt med vand
  • Teatermagi for hele familien med Kulturskolen: Slå jer løs og udforsk teatrets magi med spændende rekvisitter, finurlige hatte og smukke kostumer.
  • Prøv forhindringsbanen i SEPEs Puls Parken – præmier trækkes kl. 15, 16 og 17
  • Test dine evner i padel eller deltag i flexfodboldturnering i Puls Parken

Læs mere om Familiedagen her

Foto: Esbjerg Kommune

Leave a Reply