Styrk din Ledelse gennem den Positive Linse kalder Lars Sigurd sit ledelsesfokuserede kursus for Esbjergs ledere og kommende ledere. Er du måske én af dem, så læs med her.

Vi står som ledere over for udfordringen med at gå ud over almindelig succes og opnå ekstraordinær effektivitet samt spektakulære resultater. Men hvordan kan vi nå dette mål? Svaret kan findes i den spændende verden af positiv psykologi, som bygger på omfattende forskning inden for organisatorisk adfærd og menneskelig trivsel. Et innovativt lederskabsforløb i Esbjerg, ledet af Lars Sigurd, afslører hemmeligheden bag enestående succes og et positivt arbejdsmiljø: Fokus på styrker fremfor svagheder, fremme af dydige handlinger som medfølelse, taknemmelighed og tilgivelse, styrkelse af bidragsmål ud over opnåelsesmål og skabelse af meningsfuldhed i arbejdet.

“Dit Positive Lederskab” er navnet på det spænende forløb, der har til formål at styrke organisationer, individer og teams. Projektet har en ambitiøs vision om at præge den danske arbejdskultur positivt og henvender sig til ledere, projektledere, CEO’er, produktchefer, selvstændige og afdelingsledere, der arbejder hårdt for at opbygge stærke samarbejdsrelationer, fremme vækst og skabe fremskridt i deres respektive virksomheder. Forløbet er skræddersyet til at passe ind i en travl hverdag, med en fleksibel halvanden times indsats syv fredage i træk.

Lars Sigurd, en erfaren leder med baggrund som ingeniør, en master i positiv psykologi fra Århus Universitet og en diplomuddannelse i ledelse fra UC Syd, deler generøst sine metoder og indsigt, opnået gennem egne erfaringer. Forløbet fokuserer på at omsætte teorier og forskningsresultater fra positiv psykologi til praktiske handlinger i arbejdslivet. Lars ønsker at give alle muligheden for at deltage – uanset faglig baggrund eller økonomi. Han understreger, at god ledelse ikke kun bør forbeholdes store virksomheder eller bogligt stærke personer. Derfor er forløbet enkelt og letforståeligt, med en direkte anvendelse i hverdagens udfordringer.

Men hvorfor er dette forløb anderledes? Lars forklarer, at det skiller sig ud fra andre uddannelser og forløb, da det tilbyder enkle og effektive strategier, der kan integreres direkte i hverdagens arbejde. “Det er nemt at forstå, hvad vi skal gøre, men det er svært at gøre det,” siger Lars. Derfor lægger forløbet stor vægt på at sikre, at den opnåede viden ikke går tabt i en travl hverdag, men faktisk omsættes til konkrete handlinger. Ægte læring er nemlig viden, der praktiseres og omsættes til virkelighed.

Hvis du er interesseret i at styrke dine lederegenskaber og udforske en verden af guldkorn fra positiv psykologi, så kan du læse mere om “Dit Positive Lederskab” på hjemmesiden Siigurd.dk. Tilmeld dig og gå ikke glip af chancen for at udvikle en positiv og bæredygtig ledelsesstil, der vil have en varig indflydelse på din organisation og dine medarbejdere.

Fotos privat

Leave a Reply