Syd- og Sønderjyllands Politi har i årets første otte måneder haft ekstraordinært fokus på at bekæmpe narkotika i nattelivet i byerne i politikredsen.

Grafik: Adobe/Yesbjerg

104 narkosigtelser
Den intensiverede indsats har inden for særligt udpegede områder i nattelivet ført til i alt 104 narkosigtelser i årets første otte måneder. Der er tale om overtrædelser af loven om salg samt besiddelse af euforiserende stoffer.

Indsatsen i nattelivet har dels været rettet mod diskoteker, værtshuse m.m., dels mod de offentlige områder udenfor beværtningerne.

Udover indsatsen på gadeplan og i restaurationerne har politiet haft dialog med forskellige aktører som for eksempel lokalråd, SSP og gadeplansmedarbejdere om indsatsen for i fællesskab at kunne sætte ind mod problemet.

Desuden er politikredsen i dialog med restauratørerne flere steder om, hvordan man i fællesskab kan sætte ind over for narko i nattelivet.

Fortsætter indsatsen
Politiinspektør Kaj Nielsen, der er linjechef for Områdepolitiet oplyser, at politiet i Syd- og Sønderjylland vil fortsætte indsatsen samt fortsætte samarbejdet med restauratører og andre aktører.

– Det er vigtigt, at de unge kan føle sig trygge i nattelivet. Vi har samtidig haft et ekstra fokus på forholdene i restaurationerne. Vi er inde på restauranterne og har rejst en række sigtelser for overtrædelse af restaurationsloven, siger han.

Leave a Reply