Nul smittede beboere på plejehjemmet Esehuset

Alle de 15 beboere, som potentielt kunne have været i kontakt med en coronasmittet medarbejder på plejehjemmet Esehuset i Esbjerg, er nu blevet testet, og svaret viser, at ingen af dem har coronavirus. Der er dermed fortsat ingen konstaterede smittede beboere på Esbjerg Kommunes plejehjem.

Efter at en medarbejder på plejehjemmet Esehuset i Esbjerg i onsdags blev konstateret smittet med coronavirus, er de 15 beboere, som vedkommende kunne have været i kontakt med, blevet testet for coronavirus. Svaret viser, at ingen af de 15 beboere er smittede. Beboerne vil for en sikkerheds skyld og efter Sundhedsstyrelsens regler blive testet igen på onsdag.

Ingen smittede beboere på plejehjem i Esbjerg Kommune 

– Jeg er glad for, at en test nu viser, at ingen af de berørte beboere på plejehjemmet Esehuset har corona. Det betyder, at vi fortsat ikke har nogen konstaterede smittede beboere på Esbjerg Kommunes plejehjem. Vi gør selvfølgelig fortsat alt, hvad vi kan, for at beskytte beboerne bedst muligt mod smitte, siger direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen.

Leave a Reply