Kulturminister Joy Mogensen besøgte i dag Esbjerg

0
140

Stor succes, lyder det fra MF Anders Kronborg (S).

Fredag har kulturminister fra Socialdemokratiet Joy Mogensen gæstet Esbjerg. Det har været en dag i kunst og kulturens tegn, og Joy Mogensen har undervejs været ledsaget af lokalt Folketingsmedlem og medlem af Kulturudvalget i Folketinget Anders Kronborg (S) og Kulturudvalgsformanden i Esbjerg Kommune, May-Britt Andrea (K).

  • Det har været en rigtig god dag og vi har meget i Esbjerg, som vi stolt kan fortælle landets kulturminister om, siger Anders Kronborg

Også borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) og S-borgmesterkandidat Jakob Lykke deltog, da kulturministeren gæstede Esbjerg Kunstmuseum.

  • Esbjerg har et fantastisk kunstmuseum med en samling, som gør mange misundelige. Kunstmuseet er foran på flere fronter og gør f.eks. et flot og enestående stykke arbejde, når man snakker kulturformidling i børnehøjde, hvor museet har nogle spændende erfaringer med formidling af kunsten også til 2 årige vuggestuebørn, fortæller Anders Kronborg.

De kulturinteresserede politikere besøgte også Fiskeri & Søfartsmuseet og Bakkeskolen. ifølge Anders Kronborg har dagen været en stor succes, som har givet ministeren stor inspiration.

Fotos: Kronborg

Leave a Reply