Naturens weekend på Fiskeri- og Søfartsmuseet

Derfor sker der mange spændende ting på museet, bl.a. kan du lave fisketryk, gå på udkig efter Vadehavets dyr, åbne en sild, være med til fiskefodringer.

Foto: Fiskerimuseet

På søndag kan du komme forbi og se Skjernådalens Lystfiskerforenings juniorafdeling binde fluer! Og du kan sikkert få lov til også selv at prøve kræfter med fluebinderi.
Desuden kan du få mange krydser på din digitale VandBingo-plade hele weekenden.

Vandbingo er et spil for både børn og voksne, der udfordrer deltageren til at tage detektivhatten på og udforske søer, åer og hav. Man får sin egen digitale bingoplade med 24 felter – og så er det ellers afsted på jagt efter de elementer, der vises på pladen. Det kan for eksempel være en østers, en musling eller en gople. Når man har fundet noget fra pladen, uploades billede, der viser, at der “findes østers” eller det, der nu jagtes efter. Der bliver løbende trukket lod blandt dem, der har klaret én række og til sidst fuld plade. Der venter masser af fede præmier i takt med, at man får spændende naturoplevelser. Hovedpræmien er et naturophold i selskab med lystfiskerhelten Gordon P. Henriksen – hovedpræmien trækkes på søndag!

Fakta om Vandbingo
Vandbingo er udviklet af Fiskeri- og Søfartsmuseet som en del af projektet Vores Natur.
Hovedpræmien i Vandbingo trækkes 12. september 2021 Hovedpræmien i Vandbingo er en tur for op til fire personer i en helt unik lille autentisk bjælkehytte med 100 år på bagen. Den ligger isoleret og lige ud til vandet på en halvhemmelig fiskeplads i Isefjorden på Sjælland. Danmarks vel mest kendte lystfisker, Gordon P. Henriksen, er vært for dagen som tilrettelægges efter vinderens ønsker.

Eksempel: fange og tilberede blåmuslinger, instruktion i fluebinding, fiske, grille og overnatte i hytten.
Spillepladen er digital og hentes på:

Leave a Reply