MYRTHUE har flere arrangementer og guidede ture frem til sommerferien 2023. Læs mere om de mange forskellige tilbud med alt lige fra Nationalpark-/Marbækdag og åbning af port til får for børn og fejring af befrielsen d. 4. maj.

 

– MYRTHUEs naturvejledere og formidlere glæder sig meget til at kunne møde folk til vores vifte af tilbud. Alle er velkomne, og vi har gjort os umage med at lave et program, der dækker enhver smag. Vi er så heldige at bo midt i et helt unikt naturområde, og derfor håber vi, at mange vil komme med ud og dele oplevelser, lære, smage og nyde naturen, siger leder af MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring, Dorte Vind.

 

Oplevelser for store og små

 

På Midtgård kan børn i følge med forældre eller bedsteforældre komme helt tæt på fårene. 4. maj fejrer MYRTHUE sammen med Esbjerg Museum befrielsen, og også her er tænkt i aktiviteter for de ældste og yngste. Til den traditionsrige Nationalpark-/Marbækdag glæder MYRTHUEs formidlere sig sammen med mere end 100 frivillige til at give folk i alle aldre et væld af gode natur- og kulturoplevelser.Programmet rummer også et spædende besøg i eneboerens hus.

 

Oplevelser hele året – delt i to

– Vi tilbyder arrangementer og guidede naturvejledningsture hele året i MYRTHUE. Vi har valgt at offentliggøre et halvt års arrangementer ad gangen, siger Dorte Vind, så efter sommerferien vil næste halvårs arrangementer blive præsenteret. Her løfter Dorte Vind sløret for, at man blandt andet kan glæde sig til en hverdag i jernalderen, svampetur, naturpleje og meget mere.

 

MYRTHUE indgår også i events i Esbjerg Kommune, så du kan møde os til fx Energiens Folkemøde og Børnedagen på Torvet til Esbjerg Festuge.

 

Find MYRTHUEs arrangementer her

https://myrthue.esbjerg.dk/arrangementer-og-guidede-ture

Leave a Reply