Musicalsuccesen Midt om natten med alle Kim Larsens og Gasolin’s største hits vender tilbage til Musikhuset Esbjerg

I februar 2020 så mere end 6.000 begejstrede publikummer Midt om natten i Musikhuset Esbjerg, da der var Danmarkspremiere på den nye udgave af musicalhittet i Sydvestdanmarks største kulturhus.

Foto: Musikhuset Esbjerg

Nu vender musicalen tilbage til Musikhuset Esbjerg.

Midt om natten indeholder naturligvis alle de store hits fra filmen, som Papirsklip, Haveje, Susan Himmelblå og Tik tik, men i musicalversionen bliver lydsporet krydret med en lang række andre af Kim Larsen og Gasolin’s bedste sange, blandt andre Langebro, Kvinde min, Tarzan Mamma Mia, Rita og Vi er dem de andre ikke må lege med.
I Midt om natten befinder vi os i København i 1980’erne. Det er en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomster. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre den lille fristad Haveje. Haveje bygger på drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed.
Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens kønne datter Susan Himmelblå det tætte venskab mellem Arnold og Benny på en alvorlig prøve.
Holdet tæller Gustav Wolter i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. I rollen som den veltalende Arnold, der i filmen spilles af Erik Clausen, kan du glæde dig til at opleve Morten Hemmingsen, der er kendt fra TV2’s Badehotellet.
I den ikoniske rolle som Susan Himmelblå kan du opleve stortalentet Nina Maria Schjødt Lybæk-Larsen, Allan Mortensen er vagabonden Tusindfryd, og Jimmy Jørgensen spiller en dobbeltrolle som brugtvognsforhandleren Charles og rockerlederen.
Derudover medvirker et stort ensemble og liveband, så der i alt er mere end 30 medvirkende på scenen.
I forbindelse med forestillingerne forvandler Musikhuset Esbjerg foyeren til Haveje og inviterer dig indenfor i restaurant Den Gyldne Reje, hvor køkkenchef Jacob Møller Justesen står for menuen.

Tid: Tirsdag den 31. august, onsdag den 1. september og torsdag den 2. september, alle dage kl. 20:00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsalen

Leave a Reply