Inviter familiens mindste med i teatret til en både sjov og lærerig eftermiddag i selskab herlige Villads fra Valby

Villads er en helt almindelig dreng, og selvom han sommetider får skæld ud, laver han aldrig ballade med vilje. En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller ikke om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, og sammen lister de afsted. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.

Forestillingen, som er baseret på Anne Sofie Hammer populære Villads-bøger, byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien – og er samtidig en lærerig oplevelse for vores yngste trafikanter, der fra deres pladser får lov at hjælpe Villads, så han kommer hjem igen i god behold.

Villads fra Valby – sikker i trafikken er skabt af samme kreative hold som de seneste sæsoners mest populære familieforestillinger, Vitello og Villads fra Valby, der begge har spillet i Musikhuset Esbjerg.

Forestillingen er eget for børn fra 4 år.

Tid: Torsdag den 21. oktober, kl. 14:00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

Foto: Pressefoto

Leave a Reply