The Bodyguard – the Musical rammer Esbjerg

Få en kæmpe musicaloplevelse med The Bodyguard – the Musical, når musicalen med alle Whitney Houstons største hits nu vender tilbage til Musikhuset Esbjerg og spiller fem dage i træk

The Bodyguard – the Musical er baseret på den moderne filmklassiker fra 1992 med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollerne.

Filmens enorme succes var uløseligt forbundet med den fantastiske musik, der var med i den, og den dag i dag er filmens soundtrack det bedst sælgende nogensinde – ikke mindst på grund af Whitney Houstons monomentale hit I Will Always Love You.

Musicalversionen af filmen fik verdenspremiere i 2012, og i efteråret 2020 havde den Danmarkspremiere i Musikhuset Esbjerg. På grund af forsamlingsforbuddet foregik det desværre for halvt fyldte sale, og mange måtte undvære at opleve musicalen.

Nu vender musicalen så tilbage, og igen er det med det lysende stortalent Andrea Lykke Oehlenschlæger i rollen som Rachel Marron og Johannes Lassen i rollen som bodyguarden Frank Farmer.

I andre bærende roller medvirker Lea Thiim Harder, der har spillet Susan Himmelblå i Midt om natten, David Owe, Joachim Knop, Paw Henriksen og flere andre. 

Dialogen i The Bodyguard – the Musicalforegår på dansk, mens alle de fantastiske Whitney Houston-sange synges på engelsk.

The Bodyguard – the Musical er en spektakulær hyldest til Whitney Houstons fantastiske sange og indeholder ikke kun filmens megahits I Will Always Love YouRun to YouQueen of the NightI Have Nothing og I’m Every Woman. Den indeholder flere end 20 af Whitney Houstons allerstørste hits, og du kan således også glæde dig til hits som Saving All My LoveGreatest Love of AllI Wanna Dance with SomebodyWhere Do Broken Hearts Goog One Moment in Time.

Musicalen genfortæller filmens historie om den tidligere Secret Service-agent Frank Farmer, der bliver ansat som privat bodyguard for den verdensberømte sangstjerne Rachel Marron, for at beskytte hende mod en ukendt stalker, der sender hende dødstrusler. Modstræbende drages Rachel og Frank mod hinanden, men efter en enkelt kærlighedsnat, må Frank erkende, at han ikke både kan elske og beskytte Rachel.

Tid: Onsdag den 27.-søndag den 31. oktober (i alt seks forestillinger)

Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

Foto: pressefoto

Leave a Reply