Mindeord Overlæge René Kofoed Andersen

0
14

Mindeord Overlæge René Kofoed Andersen, Speciallæge i psykiatri.

René Kofoed Andersen blev uddannet læge ved Københavns universitet i 1986. Han har gennemgået basisuddannelse i medicin, kirurgi samt neurologi og i 2000 blev René speciallæge i psykiatri. 1990- 2002 havde René diverse ansættelser på almene psykiatriske afdelinger, lokal psykiatri og psykoterapeutisk afdeling i Esbjerg og på Odense Universitets Hospital. Senest havde René sin egen klinik på Skt. Josef i Esbjerg.

Det er med stor sorg, jeg har modtaget, at du sov ind den 25. august. Du har i årevis kæmpet med en speciel cancerart, som du allerede har overlevet langt længere, end man troede muligt, og som den eneste endda. Alligevel kom det som et stort chok for mig at modtage beskeden om, at du nu ej længere er her.

Du viede dit liv til sammen med din kone Berit at hjælpe andre mennesker, at gå på pension var ikke en option til trods for din egen sygdom.

Gennem 20 år har du været min ven og støtte, og jeg vil savne vores berigende samtaler, dit varme kram og trygheden i at have dig i mit liv.

Vores verden er blevet en varm, givende og omsorgsfuld ildsjæl mindre.

Æret være dit minde René.

Skrevet af Christina Simonia Straarup

Leave a Reply