Esbjerg er fortsat i KUs ledelse

Til Konservativ Ungdoms landsråd, der nyligt blev afholdt i Ringsted, var der esbjergensisk succes. Esbjerg KU formåede nemlig at samle en bred opbakning, der sikrede nyvalg til Mikkel Frahm i KUs ledelse med hele 62 stemmer. Frahm erstatter Frederik Bloch Münster, der efter to år i ledelsen nu vil fokusere på sit hverv som folketingskandidat.

“Jeg er rigtig stolt af at så mange KU’ere har tillid til mine evner, og jeg ønsker at gøre alt hvad jeg kan for at fortsætte fremgangen for Konservativ Ungdom”, udtaler Mikkel Frahm.

Mikkel Frahms lokalformand, Mathias Pedersen, ytrer begejstring for valget: “Der er langt fra normen at Esbjerg er repræsenteret i KUs ledelse, og derfor er jeg lykkelig over at vi nu tre år i streg har opbakningen til at få afgørende indflydelse i landsorganisationen.”

Landsrådet havde 350 deltagende, hvilket er det højeste deltagerantal i indeværende årti.

Det nu afgående ledelsesmedlem, Frederik Bloch Münster, er fortrøstningsfuld om KUs fremtid: “Mikkel kommer til at være del af en kompetent ledelse, der skal føre os frem mod næste valg. Jeg er som kandidat klar til at kæmpe for konservativ indflydelse, og det ved jeg at resten af KU også er.”

Konservativ Ungdom har over 40 lokalforeninger i Danmark, hvoraf fem ligger i Sydjylland.

Læserbrev og foto af Frederik Bloch Münster

YesbjergYesbjerg

Leave a Reply