Kronborg skifter valgplakaterne ud

Kampen for den grønne omstilling er en af Socialdemokratiets vigtigste mærkesager ved det forestående folketingsvalg. I Esbjerg – Danmarks Energimetropol – vil socialdemokraten Anders Kronborg bruge denne uge i valgkampen til at sætte ekstra fokus på Socialdemokratiets kamp mod klimaforandringerne. Fra i dag onsdag og ugen ud vil Kronborgs annoncer og valgmateriale derfor blive grønt.

Foto: Kronborg

”Der er hårdt brug for, at vi sætter fart på den grønne omstilling. Regeringen har spildt fire år, hvor der er oppositionen der har presset på for flere havvindmølleparker. Nu er det på tide, at vi gør Danmark til en grøn stormagt igen ved at investere massivt i grøn energi. Fra i morgen onsdag vil min kampagne ikke kun være rød. Den vil også være grøn. Vores annoncer og valgmateriale skifter farve til grøn, og i bybilledet vil vi være synlige med nye grønne valgplakater i lygtepælene.” forklarer Anders Kronborg.

Esbjerg i en nøglerolle

Ifølge S-kandidaten vil den grønne omstilling også være en god forretning for Esbjerg. Massive investeringer i nye vindmølleparker vil utvivlsomt skabe nye grønne arbejdspladser på Esbjerg Havn:

”Esbjerg spiller en nøglerolle i den grønne omstilling. På mit arbejdsværelse har jeg et billede af Svend Auken hængende. Jeg er stolt af, at det var ham, der startede Danmarks grønne eventyr. Nu skal eventyret op i et højere gear, og Esbjerg spiller en central rolle blandt andet med udskibning af vindmøller til Nordsøen.” fortæller Anders Kronborg.

Unge sætter klimaet på dagsordenen

Anders Kronborg er især stolt over, at ungdommen har været med til at sætte klimaet øverst på dagsordenen.

”Jeg er glad for, at vores unge mennesker tager udfordringen meget alvorligt. Det er der god grund til. Socialdemokratiet skabte velfærdssamfundet. Nu er det vores opgave at gøre det bæredygtigt. Derfor er min opfordring klar: Når du står i stemmeboksen, skal du ikke kun stemme rødt – Du skal også huske at stemme grønt!” afslutter Kronborg.

Natten mellem tirsdag og onsdag vil der blive sat grønne valgplakater op i lygtepælene i Esbjerg Bykreds.

Leave a Reply