Ingen omkamp til Esbjerg

0
397

Kendelse går Team Esbjerg imod – ingen omkamp

Team Esbjerg får ikke nogen omkamp efter afslutningen på kampen i kvartfinalen af Santander Cup mod Herning-Ikast Håndbold 19. september i Blue Water Dokken. 

DHF’s disciplinærinstans har afgjort, at kampens dommere i kampens 59:25 minut foretog en situationsopgørelse, et dommerskøn, da timeoutsignalet i hallen påviseligt var forsinket i op til tre sekunder, efter at Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, havde trykket på knappen. Mens signalet var forsinket, erobrede Herning-Ikast bolden, og muligheden for at opnå en timeout var fortabt.

– Jeg vil ikke sige, at jeg er i chok, men jeg føler mig kørt over at et system, og jeg føler frustration på spillernes vegne, for klubben og mig selv. Der sker så mange fejl i kampens sidste 35 sekunder, og de går os alle imod. Vi mister to timeouter, vi får et straffekast imod os, og vi mister bolden to gange – uden at vi begår nogen fejl. Det er grotesk, og det er en trist dag for ikke bare Team Esbjerg, men også dansk håndbold, siger Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen.

Læs senere mere udførligt om kendelsen på www.teamesbjerg.dk.

Leave a Reply