Glæd dig til en perlerække af hits fra et af 1980’ernes største bands, når Musikhuset gentager succesen med en hyldest til Dire Straits

Efter udsolgte koncerter i hele Sverige vender hyldestkoncerten A Tribute to Dire Straits – med undertitlen Sultans of Sweden – nu tilbage til Musikhuset. Navnet refererer naturligvis til Dire Straits’ kæmpehit Sultans of Swing, som er et de mange skønne numre, du kan glæde dig til i A Tribute to Dire Straits. Du kan også se frem til at høre Walk of Life,Money for NothingRomeo and Juliet og mange flere.

Dire Straits med legendariske Mark Knopfler i front blev dannet i 1977, og op gennem 1980’erne blev de et af verdens allerstørste bands, og de solgte mere end 100 millioner album.

Bandet gik i opløsning i 1995, men deres musik lever videre – blandt andet takket være A Tribute to Dire Straits, der i løbet af de seneste seks år har begejstret tusindvis af fans i både Sverige og Danmark.

Der var rift om pladserne, da A Tribute to Dire Straitsgæstede Musikhuset i september 2018 – så hold dig ikke tilbage, hvis du skal med på en stor, musikalsk rejse.

Tid: Torsdag den. 3. oktober, kl. 20:00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsalen

Billetter: https://www.mhe.dk/program/a-tribute-to-dire-straits/

Foto: Musikhuset

Leave a Reply