Martin Nørgaard kommer og hygger

0
1129

Hygge er noget, danskerne kender og elsker, og på sin anden solo-tour tager komikeren, Martin Nørgaard, den danske hygge under kærlig behandling.

Det kan godt være, at verden er i opbrud, polerne smelter og dommedagens ryttere er ved at sadle op, men det er der altså ingen, der gider tænke på eller tage sig af. Og så er det jo heldigt, at vi bor i Danmark – landet, der har opfundet hyggen! Altså, hvis vi spørger os selv. Og det gør vi. Hele tiden.

På sin anden solo-tour vil Martin Nørgaard invitere dig indenfor til en helt igennem hyggelig aften, hvor du kan hænge bekymringerne i garderoben og lukke øjne og ører for verden udenfor, mens du lader Martin “Hyggefar” Nørgaard trække et varmt tæppe over dine trætte ben og servere en omgang verbal kakaomælk med flødeskum.

Det bliver standuppens svar på en knitrende pejs, man kan riste skumfiduser over. Det bliver et show, der masserer skuldrene og giver de trætte fødder et varmt fodbad. En aften, hvor man kan iføre sig en stor vamset komisk islændersweater og lade hovedet holde fri. Så må vi håbe, at der ikke er noget, der spolerer hyggen. Uanset hvad er der garanti for rigtig mange grin, når Martin Nørgaard er vært.

Tid: Lørdag den. 5. oktober, kl. 19:30

Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal 

Billetter: https://www.mhe.dk/program/martin-noergaard/

Foto: Musikhuset

Leave a Reply