Idrætsmestre hyldes uden fest

Esbjerg Kommune aflyser de traditionsrige mesterskabshyldester i 2021, men idrætsmestrene kan stadig se frem til en anerkendelse af deres præstationer.

Foto: Esbjerg Kommune

Siden marts har mange sportsbegivenheder været præget af diverse restriktioner og aflysninger, når der skulle afvikles stævner og turneringer. Coronapandemien har sat sit alt for tydelige præg på sportsverdenen, og desværre gør det sig også gældende for et lokalt højdepunkt, hvor nyslåede mestre hyldes.

Junior og senior idrætsudøvere plejer at kunne se frem til en invitation fra Esbjerg Kommune om at deltage i en fælles fejring, hvis de i årets løb har vundet et mesterskab.

Esbjerg Kommune afholder to arrangementer, hvor henholdsvis ungdomsudøvere og voksne mestre hyldes for deres præstationer i Musikhuset Esbjerg. I januar deltog knap 350 mennesker i Ungdomsidrætsfesten, mens idrætsfesten i februar samlede 450 deltagere, som kunne hylde vinderne af Årets Idrætspris, Lederprisen og Hall of Fame-prisen på scenen. Denne festligholdelse bliver midlertidigt sat på hold.

“På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at gennemføre de populære idrætsfester i Musikhuset. I stedet går vi nu en anden vej for at sikre, at mestrene alligevel får den fortjente hyldest”, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

I denne uge får alle foreninger en henvendelse fra Esbjerg Kommune om at give besked, hvis de har kendskab til medlemmer, som har vundet mesterskabstitler i løbet af året.

”I stedet for at vi alle mødes og hylder mestrene, kan de dygtige atleter nu se frem til at modtage lykønskningen i form af en hilsen og en lille gave. De traditionsrige præmieringer holder vi fast naturligvis fast i, og vindernavnene offentliggør vi i det nye år,” lover Jesper Frost Rasmussen.Kontakter

Ved sidste idrætsfest stod borgmester Jesper Frost Rasmussen på scenen.

I januar deltog knap 350 mennesker i Ungdomsidrætsfesten, mens idrætsfesten i februar samlede 450 mennesker.

Facebook kommentarer

Leave a Reply