Glæde hos EsbjergRevyen – NU kan vi komme i gang

Sammen med vores revykollegaer over hele landet fulgte vi forhandlingerne omkring genåbningen af Danmark med tilbageholdt åndedræt. Og den planlagte genåbning af teatrene den 6. maj vakte jubel over hele linjen. Det betyder, at sommerens revyer kan blive afholdt – selvfølgelig med alle de restriktioner der nu måtte være.

Foto: Christina Simonia Straarup

De sidste uger har været et total dejavu til sidste år. Forskellen er dog, at hvor vi sidste år bevarede optimismen til helt hen i juni måned, før vi måtte erkende at en aflysning var nødvendig, ja davidste vi jo godt i år, hvor uforudsigelig corona virussen er, og hvad det kunne indebære. Men efter udmeldingen om at teatrene kan åbne den 6. maj, og da vi først har premiere den 25. august,har vi nu ro i maven, og vi ved, at vi kommer til at spille. Og skulle der til den tid stadig være retningslinjer og restriktioner, er vi jo så heldige at spille i Musikhuset, som er eksperter i at håndtere alle gældende regler, så vi kan sikre alle en tryg oplevelse.

Det er en stor lettelse, at vi nu kan gå ”rigtigt” i gang med forberedelser til årets EsbjergRevyen. Vi står med et top-professionelt og kanongodt revyhold, der har så meget opsparet energi, at de næsten ikke kan vente længere, og det ville ikke have været til at bære, hvis vi endnu engang måtte aflyse. Vi trænger alle til at grine og være fælles om en oplevelse, og den står vi klar med. 

Trine Gadeberg hitter i øjeblikket på de sociale medier med flere millioner visninger af de små film, hun ligger op med sin kendte Pelle-figur, en lille dreng på ” 5 og en halv år”, der hudfletter hele verdenssituationen på skarpeste og sjoveste vis. Så med Trine, Jan Svarrer, Farshad Kholghi og Teit Samsø på plakaten står vi med et hold, der garanterer både det gode grin, det satiriske, det musikalske og det rablende gale. Så nu satser vi på, at esbjergenserne også vil støtte lokalt, når det gælder kulturlivet.

Medvirkende : Trine Gadeberg, Farshad Kholgi, Jan Svarrer, Teit Samsø, kapelmester Peter Bom

Periode            : 25. august – 10. september 2021

Sted                  : Teatersalen i Musikhuset Esbjerg

Billetter: www.esbjergrevyen.dk

Leave a Reply