Esbjerg Kommune inviterer til digitalt borgermøde om grønne områder

Alle interesserede inviteres til digitalt borgermøde om, hvordan de grønne områder i Esbjerg Kommune skal udvikles. Park, skov og friluftsliv er i centrum, når kommunen og borgere mødes digitalt den 2. marts.Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune arbejder på en ny plan for park, skov og friluftsliv. En plan, som skal sætte retningen for, hvordan de grønne områder i kommunen skal udvikle sig i fremtiden. For at sikre et godt resultat inviterer kommunen brugerne på banen i form af et digitalt borgermøde.

– I Esbjerg Kommune har vi mange parker, naturområder og grønne udflugtsmål. Ikke mindst i denne tid med corona bruger rigtigt mange de grønne omgivelser som et frirum. Vi arbejder for, at kommunens grønne områder bliver endnu bedre. Derfor vil vi gerne høre borgernes meninger om, hvordan fremtidens grønne områder skal planlægges og indrettes, siger formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen.

Alle interesserede opfordres til at deltage i det digitale borgermøde, som holdes tirsdag den 2. marts kl. 16.30 – 18.30. Mødet foregår via programmet Zoom. Tilmeldte vil få tilsendt et link til mødet. Man kan tilmelde sig borgermødet ved at sende en mail senest den 28. februar til vejogpark@esbjerg.dk.

På borgermødet vil der blive sat fokus på, hvordan de grønne områder kan danne ramme om fritidsaktiviteter og friluftsliv, sikre en høj biodiversitet og gøre kommunes byer bæredygtige og gode at bo i.Kontakter

Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune

Leave a Reply