Esbjerg fB har forlænget kontrakten med den 18-årige kantspiller Patrick Egelund, som er et produkt af EfB Akademi, frem til sommeren 2023.

Foto: EfB

Patrick Egelund har fået sin fodboldopdragelse i EfB Akademi, hvor han har spillet siden 2008. Inden da trådte han sine første fodboldskridt i Holsted fB, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

 

I den netop overståede sæson fik Egelund to indhop i Superligaen, ligesom han denne sommer rykkes permanent i førsteholdstruppen.

 

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen kalder forlængelsen af kantspillerens kontrakt, der stod til udløb i sommeren 2020, naturlig.

 

– Patrick Egelund besidder et stort potentiale, hvilket vi allerede fik set nogle glimt af i foråret. Derfor er det da også naturligt, at vi i fællesskab er blevet enige om, at EfB er det rette sted for Patrick at fortsætte den udvikling, han er inde i.

 

– Han formår at kombinere både teknik og fart, og vi har sammen lagt en klar plan for, hvordan vi får gjort Patrick endnu bedre. Der er områder, som skal forberedes, og det ser vi nu frem til at arbejde fokuseret på, hvilket forfremmelsen til førsteholdstruppen også vidner om, siger han.

 

Patrick Egelund fik debut d. 7. april i hjemmekampen mod FC Midtjylland, og han har foreløbigt spillet to kampe for EfB.

 

Leave a Reply