Ældre mand sigtet for uagtsomt manddrab

0
770

En bilist kørte den 26. juni fra et sted ved Esbjerg, hvor hans bil med sidespejlet havde ramt en ældre mand på cykel. Nu er bilisten fundet.

Foto: Politiet

Henvendelser fra flere borgere har ført til, at Syd- og Sønderjyllands Politi i dag har kunnet sigte en ældre mand fra Esbjerg-området for uagtsomt manddrab og for at have efterladt en person i hjælpeløs tilstand.

Onsdag den 26. juni blev en 79-årig mand på cykel ramt af en bil på Hjerting Landevej. Han afgik senere ved døden. Bilisten stoppede ikke, men fortsatte og forsvandt fra stedet. Bilen og føreren har siden været eftersøgt.

Afhøringer og skader på bilen sammenholdt med de tekniske undersøgelser af dele fra bilen gør, at efterforskerne er sikre på, at det er den rigtige bil, der er fundet. Det har vist sig, at den fundne bil ikke var i fuldstændig overensstemmelse med den beskrivelse af køretøjet, der blev givet i første omgang. Politiet ønsker af hensyn til den ældre mand ikke at oplyse nærmere omkring mærke med videre på den fundne bil.

Af helbredsmæssige årsager vil den ældre mand, der kørte bilen, ikke blive fremstillet i grundlovsforhør. Han er fortsat sigtet, og anklagemyndigheden skal vurdere om og hvilken tiltale, der eventuelt skal rejses. 

Politiet har i øjeblikket ikke yderligere informationer i sagen. 

 

Leave a Reply