Ukrainske Andriy Novikov er ny Esbjerg fB-spiller, idet angriberen har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2023.

Foto: EfB


Esbjerg fB styrker konkurrencen fremme på banen med 23-årige Andriy Novikov, der efter et længere træningsforløb i klubben har underskrevet en kontrakt gældende frem til og med juni 2023.
Novikov har senest været på kontrakt i FC LNZ Cherkasy i hjemlandet men søgt videre på grund af den ulykkelige situation.
Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fremhæver som baggrund for aftalen mentaliteten hos Novikov foruden de fodboldmæssige færdigheder.

I Andriy Novikov får vi en fuldblodsangriber ind i truppen, som vil give os nogle flere strenge at spille på helt fremme. Med sin pågåenhed og aggressive stil vil han utvivlsomt komme til at lave mål for os, men det er vigtigt at huske på, at han på grund af situationen i Ukraine ikke har spillet kampe i en længere periode. Novikov har dog en fantastisk mentalitet og vilje til at forbedre sig, hvilket er afsmittende på kulturen i truppen, så vi er ikke i tvivl om, at han relativt hurtigt vil blive et våben for os.
Hovedpersonen er glad for chancen i EfB, og ser frem til at bidrage på holdet:

Jeg er glad for nu at få chancen i EfB og blive en del af klubben, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at betale tilbage med hårdt arbejde på træningsbanen og i kampe. Vi har et fælles mål om at rykke op næste sommer, så vi kan gøre fansene glade igen, og det håber jeg, vi kan lykkes med.


Fakta:
Navn: Andriy Novikov
Født: D. 20. april 1993
Tidligere klubber: FK Lutsk, Kovel-Volyn, FK Oleksandriya, LNZ Cherkasy

Leave a Reply