Daniel Anyembe har underskrevet en kontraktforlængelse, der holder ham på Blue Water Arena til sommeren 2022.

20-årige Daniel ’Bolt’ Anyembe, der kom til EfB fra samarbejdsklubben IF92 i 2009, har vist prøver på sit enorme potentiale og har for nyligt markeret sig med flere stærke præstationer i Superligaen. John Lammers og trænerteamet har været imponeret af forsvarsspillerens udvikling, som bekendt har medført en fast plads i EfB’s startopstilling, hvor ’Bolt’ samtidig er ved at udvikle sig til en publikumsfavorit. Det tyder nu på, at EfB-tilhængerne får glæde af den unge back langt ud i fremtiden.

Daniel Anyembe har nemlig sat sin signatur på en ny aftale, der betyder, at EfB og Anyembe har papirer på hinanden frem til sommeren 2022. En aftale, der glæder John Lammers, som ser frem til at fortsætte samarbejdet og gøre brug af Daniel Anyembes kvaliteter.

– Vi er glade for at kunne forlænge med en så talentfuld spiller, som Anyembe. Han er Esbjerg-dreng og har en stor karriere foran sig, men det kræver selvfølgelig, at han fortsat udvikler sig. ’Bolt’ kan nå rigtig langt og vi tror på ham, hvilket er grunden til forlængelsen. Han har gjort det godt og vi har store forventninger til ham, siger John Lammers.

Anyembe er stolt af forlængelsen, men understreger også, at han fortsat skal bygge på.

– Det er selvfølgeligt dejligt, at klubben tror på mig og kan se et potentiale i mig. Jeg synes, jeg har været i en god udvikling, men jeg føler stadig, at jeg har en masse at bevise og bygge videre på. Jeg er glad for den her mulighed, som klubben har givet mig og jeg glæder mig til at repræsentere Esbjerg-trøjen de næste fire år, siger Anyembe.

Daniel Anyembes oprindelige kontrakt stod til at udløbe i sommeren 2020.

Foto:EfB

Leave a Reply