Satirisk, dokumentarisk forestilling om salget af DONG’s aktier til Goldman Sachs. Poul Nyrup Rasmussen deltager i debat i forbindelse med forestillingen.

Foto: Musikhuset

Hvordan gik det til, at en socialdemokratisk finansminister blev så glad for privatisering, at han besluttede, at det statsejede energiselskab DONG skulle sælges til en amerikansk investeringsbank med et blakket ry? Og var det virkelig det bedste for Danmark?

Med fokus på tidligere finansminister Bjarne Corydon og de andre hovedpersoner i DONG-affæren skal vi forsøge at finde svar på nogle af de spørgsmål, som stadig er ubesvarede. I første akt foregår det som teater, men i anden akt udvikler forestillingen sig til en debat mellem skuespillerne, en journalist og ingen ringere end tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen.

CoryDONG – det bedste for Danmark er andet kapitel i Ina-Miriam Rosenbaums Projekt Glemmebogen –  teater, der tager udgangspunkt i møgsager fra Christiansborg, der er gået eller er på vej til at gå i vores kollektive glemmebog. Den er skabt med konsulentbistand fra Poul Nyrup Rasmussen, der altså også deltager i forestillingen.

Tid: Mandag den 6. maj, kl. 19.30

Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

Billetter: https://www.mhe.dk/program/corydong/

Leave a Reply