Venstres folketingskandidat i Esbjerg Ulla Tørnæs åbner lørdag d. 4. maj kl. 10.30 sin valgbutik i Kongensgade 36 i Esbjerg. Borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) klipper den blå snor, som markerer den officielle åbning af butikken.

Foto: Christina Simonia Straarup – arkivfotob af Tørnæsklanen og Statsministeren

Folketingsvalget er lige om hjørnet, og Ulla Tørnæs, minister for udviklingssamarbejde og folketingskandiat for Venstre i Esbjerg By og på Fanø, åbner nu sin valgbutik på Kongensgade 36 i Esbjerg. Det sker lørdag d 4. maj kl. 10.30, hvor borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) klipper den blå snor og officielt indvier butikken.

“Jeg glæder mig rigtigt meget til den kommende valgkamp. Folketingsvalgene er livsnerven i det danske folkestyre, og jeg vil gerne i dialog med flest mulige esbjergensere frem mod det kommende folketingsvalg, der jo som bekendt skal afvikles senest d. 17. juni. Derfor har jeg også denne gang valgt at have en valgbutik i hjertet af Esbjerg, og jeg håber mange esbjergensere vil kigge forbi til en kop kaffe og få en snak om nogle af de varme politiske temaer, fx pension, sundhed, udlændingepolitk og integration, siger Ulla Tørnæs”

Leave a Reply