Børneaktiviteter i Esbjerg Vinterferien 2020

Så er det snart uge 7 og børnene har en hel uge fri fra skolen. Yesbjerg bringer her en oversigt over nogle af de fantastiske aktiviteter, du kan tage dine børn med til i Esbjerg og opland. Har du selv flere gode idéer, så må du meget gerne poste dem som kommentar til dette opslag, så kan andre også nyde godt af dine forslag.

Broen Shopping har igen i år lavet en børnebillet, du kan købe til diverse rabatter og gratis ting i centret. Den koster 95 kroner og kan købes i Kvickly. Bedst af alt (synes Yesbjerg) er den gratis biografbillet, der er med i pakken.

Oplev også Cemira, Tryllekunstner Henning Nielsen, Sminkeklovnen Trut, skattejagt og forskellige workshops.

Fiskerimuseet byder også på en masse hyggestunder for de mindste. Alle dage er der skattejagt og små søde præmier

Åbningstiderne er 10-17 fra lørdag den 8. til søndag den 16. februar. Entre gratis for børn under 18 og Esbjergs studerende, entre 150,- voksen. Du kan læse mere om Fiskerimuseets vinterferie her eller se hele dagsprogrammet her.

Musikhuset Esbjerg har danseworkshops med dansegudinden Caroline Sander, som har sin egen danseskole i Varde. Begge workshops er den 10. Februar 2020. Det er gratis at deltage og alderen er kun vejledende.

Kl.11.00-11.45 er der Funk for de 5-8 årige
Kl.12.00-12.45 er der Hip hop for de 9-12 årige

Der sker en masse andet sjov på Musikhuset, så tjek lige hele ugen her:
Se hele Musikhusets program her.

Skarntyden leverer teaterunderholdning med stykket Klodshans, som opføres i Musikhuset fra onsdag til lørdag i ferien. Det er en forestilling, det henvender sig til børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Det foregår i mødesalen i Musikhuset klokken 10 og klokken 13 alle dage.
Billetter koster 95 kroner + gebyr, og kan købes på her.

Kunstmuseet har også lagt planer for underholdningen af de yngste med deres vinterworkshop for de 6-12 årige.
En workshop varer knap to timer og kombinerer samtaler og opdagelser i udstillingen med eksperimenter i værkstedet. Her skal vi lave trofæer over ting, vi gerne vil gemme, er stolte af eller samler på – med alverdens forskellige materialer. Workshoppen henvender sig hovedsageligt til børn i alderen 6 – 12 år.

Hvor: Esbjerg Kunstmuseum, Havnegade 20, 6700 Esbjerg
Hvornår: Tirsdag d. 11/2 – fredag d. 14/2.
Hver dag kl. 10.30 – ca. 12.30.
Pris: 20 kr. pr. barn (til materialer). Betales på dagen.
Tilmelding nødvendig på 7513 0211 eller boe@eskum.dk

Esbjerg Energy leger med byens børn på skøjtebanen på Torvet.
Det sker fredag d. 14 februar kl. 12.00-14-00.
Spillerne er på isen fra 12.30-13.30.

Club Fanø arrangerer sælsafari for hele familien, en vadevandring ud til sælbankerne, hvor der normalt ligger mellem 200 og 400 sæler og soler sig. Husk gummistøvler og varmt tøj, da turen foregår til fods på vadehavets bund og det er (næsten) altid blæsende på vadehavet.

Det muligt at tage en klapvogn, en trækvogn eller lignende med til små børn, som ikke kan gå hele vejen.

Turen varer ca. 2 timer og guides på dansk, engelsk og tysk. Der er en tur den 12. og 14. februar. Køb din billet og se tiderne for hver tur her.


Leave a Reply