Musikhuset i vinterferien 2020

Danseworkshop for børn

GRATIS: Kom og dans vinterferien i gang med hiphop og funk

Musikhuset Esbjerg starter vinterferien med en sjov omgang danseworkshop for børn i samarbejde med Caroline Sander fra Dance Company Twenty.

Caroline guider børnene igennem to sessioner: den første er Funk for de mindre og den anden er Hip hop for de større. Begge sessioner slutter af med en flot optræden for publikum.

Kl.11:00-11:45  er der Funk for de mindre (5-8 årige) og kl.12:00-12:45 er der Hip hop for de større (9-12 årige).

Begge workshops er gratis at deltage i, og aldersgrænsen er vejledende.
Tid: Mandag den 10. februar, kl. 11:00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Hovedfoyer

Onkel Rejes og Brilles Mega Heavy Trylleshow

Det bliver mega heavy, når Onkel Reje og Brille finder læder, nitter og tryllestavene frem og tryller sig igennem et show med langhårede gæster og tvivlsomme personager

Det ene magiske nummer kommer til at overtage det andet, når Onkel Reje og Brille indtager Musikhusets Koncertsal med deres nye show.

I Onkel Rejes og Brilles Mega Heavy Trylleshow kommer I til møde massevis af figurerne fra Onkel Rejes populære programmet på Ramasjang, og I får også masser af de sjove sange, børnene og de voksne kan genkende fra tv.

Der bliver heavy, røg og masser af grin. Det bliver kort sagt en magisk fest, dine børn eller børnebørn vil elske at være med til.

Tid: Tirsdag den 11. februar, kl. 15:00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal

Billetter: https://www.mhe.dk/program/onkel-rejes-og-brilles-mega-heavy-trylleshow/

Legekoncert med Hoppelines Hoppelopper

GRATIS: Kom til gratis lege-koncert med Hoppelines Hoppelopper

Børn fra over 3.000 danske dagtilbud kender allerede Hoppeline-universet med de mange bevægelses-fortællinger og musik. Hoppelines legekoncerter er fuld af rytmisk musik i høj kvalitet, som er i børnehøjde, og som understøtter børns bevægelser og fantasi. Der kommer sved på panden, når publikum sammen med Pernille og Hoppelopperne tramper som flodheste, skifter gear i racerbilen og lister rundt som monstre i natten.

Hoppelinemusikken har rødder i en lang dansk børnemusiktradition, hvor man gennem musik, sang, bevægelse, dans og leg understøtter børns generelle udvikling og kreativitet. Sangene i legekoncerten skaber en let forståelig ramme, som gør det nemt at lege med og som giver plads til børnenes egen fantasi.

Tid: Onsdag den 12. februar, kl. 11:00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Hovedfoyer

Fastelavnsworkshop

GRATIS: Musikhuset Esbjerg afholder igen en kreativ workshop i bedste bæredygtighedsstil. Denne gang med fastelavnstema

Gennem hele året modtager vi rigtig mange plakater til vores forestillinger – mange flere end vi kan nå at bruge. De flotte plakater vil vi selvfølgelig gerne genbruge, og torsdag i vinterferien afholder vi derfor en kreativ workshop, så man kan lave sin maske til fastelavn eller dekorere sit fastelavnsris.

Kulissen, Musikhusets café, har selvfølgelig åbent, så man kan nyde en god kop kaffe eller varm kakao, mens man lader kreativiteten flyde.

Tid: Torsdag den 13. februar, kl. 11:00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Hovedfoyer

Forunderlige Skabninger

GRATIS: Oplev levende slanger, tudser, edderkopper og andre forunderlige skabninger i Musikhuset

Tim og Mikkel fra formidlingstjenesten Forunderlige Skabninger gæster Musikhuset Esbjerg fredag i vinterferien med Det Vilde Show.

De to drenge fylder Musikhuset op med en masse forunderlige dyr og showet er både underholdende, spændende og lærerigt.

Showet er gratis og for hele familien. Kulissen, Musikhuset café, har åbent, hvis man har lyst til lidt lækkert til ganen.

Tid: Fredag den 14. februar, kl. 13:00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Hovedfoyer

Skattejagt

GRATIS: I hele vinterferien kan du gå på skattejagt i Musikhuset

Vinterferien i Musikhuset Esbjerg er fyldt med aktiviteter for børn og børnefamilier. Og hele ugen kan I gå på skattejagt i Musikhuset.

I Kulissen, Musikhusets café, får I udlevet et skattekort, som I skal følge rundt i Hovedfoyeren for at indsamle de rigtige spor, der skal bruges til at løse gåden.

Svaret på gåden skal I aflevere i Kulissen for at deltage i lodtrækningen om gratis billetter til en af Musikhusets forestillinger.

Tid: Mandag den 10.-søndag den 16. februar, alle dage fra kl. 10-18.

Sted: Musikhuset Esbjerg, Hovedfoyer

Foto: Musikhuset

Leave a Reply