Esbjerg Vikings har sikret sig markant forstærkning de kommende to sæsoner, hvor rutinerede Bjarne Pedersen får hjemmebane på Granly Speedway Arena.

Foto: Esbjerg Vikings

Der er ikke mange, der kan prale af et CV som Bjarne Pedersens i dansk speedway. Den sympatiske midtjyde har erfaring fra både landsholdet og Grand Prix-serien, hvor han en enkelt gang endda har stået øverst på podiet, og holdleder Tom Paarup Madsen fra Esbjerg Vikings er heller ikke bleg for at bruge store ord om den seneste tilføjelse til det, der efterhånden ligner en ganske stærk trup.

– Vi sigter højt i vores holdsammensætning, og det her viser for alvor, at vi har noget at have vores ambitioner i. Med tilgangen af Bjarne Pedersen får vi en kapacitet, der leverer på banen, og så har han store menneskelige kvaliteter, som kommer til at flytte noget i ryttergården. Han er gennemprofessionel, og så passer han perfekt ind i den måde, som vi vil gribe tingene an på. I mine øjne er der tale om et scoop, og det er en meget vigtig brik i forhold til vores målsætning om at blande os i top 3 i 2019, fastslår Tom Paarup Madsen, der har fået papir på Bjarne Pedersen i de kommende to sæsoner.

– Det er meget vigtigt, for vi vil skabe noget kontinuitet, og det arbejder vi stenhårdt på hele vejen rundt i klubben. Jeg er ny holdleder, og vi har en ny direktør, men vi har store fælles mål, og derfor er det kun glædeligt, at Bjarne Pedersen vil være en del af det her i to sæsoner. Det passer med vores målsætning, og det viser den her aftale, konstaterer Tom Paarup Madsen, som får en rutineret mand i truppen, der ved, hvad han går ind til.

– Jeg er selvfølgeligt glad for aftalen og glæder mig til at være en del af Esbjerg Vikings. Det er fantastisk, at det hele har kunnet lade sig gøre på kort tid, men vi snakker bare samme sprog, og derfor har det været naturligt for begge partner at lave en to-årig aftale, lyder det fra Bjarne Pedersen, der heller ikke lægger skjul på, at han tror på medaljer med sin nye klub.

– Jeg ser Esbjerg Vikings som en af de førende klubber herhjemme, en klub med ambitioner og med nogle fantastiske fremtidsplaner. Det har i hele forløbet været det vigtigste for mig, og vi ser efterhånden meget stærke ud til den kommende sæson. Der bliver arbejdet professionelt med tingene, og derfor har vi alle muligheder for at levere på banen.

Leave a Reply