Ansatte i Esbjerg Kommune sender julegaven retur i protest

Stor utilfredshed med årets valg af julegave, får ansatte ved Esbjerg Kommune til at sende årets julegave retur med et tak, men nej tak.

Foto: Privat

Yesbjerg har kendskab til en arbejdsplads med op mod 30 ansatte, der alle i utilfredshed har sagt nej tak til årets valg af julegave fra Esbjerg Kommunes side.

Træfigurerne er lavet af lindetræ og støtter et projekt kaldet Andersen plant a tree, der i dette tilfælde planter et træ nord for Herning. Den ansatte modtager et certifikat på at plante et træ på et gps koordinat, Yesbjerg har lokaliseret til et område mellem Herning og Skive.

Du kan se gaven på dette link: Andersen Furniture

“Vi har knoklet røven ud af bukserne i over et år nu med mundbind og hårde arbejdsbetingelser hver dag, og vi føler os ikke værdsat. Julegaven var en oplagt mulighed for at vise os, man værdsætter os, og det gør man altså ikke med at give os et certifikat på at plante et træ i Thy”, forklarer en hjemmehjælper i Esbjerg Kommune Yesbjerg.

Ikke alle får den samme gave

Ved et plejehjem i Østerbyens modtager de ansatte en højttaler i stedet for et træ, noget Yesbjergs kilde da også ville føle sig mere værdsat ved at modtage.

“Jeg synes simpelthen, folk skal vide, hvad deres skattepenge går til”, siger kilden til Yesbjerg, og slutter af med at stille sig uforstående over for at man er miljøbevidst og planter et træ…men figuren er lavet af træ.

Leave a Reply