Whores & Thieves udgivet single den 27/12 som forløber til kommende EP

0
600

Efter lang tids pause pga alvorlig sygdom i bandet er Whores & Thieves klar med helt nyt materiale. Turné i det nye år er ved at tage form. 

Foto: Whores & Thieves

Whores & Thieves udgav deres andet album ”Silent Town” til et sandt overflødighedshorn af gode anmeldelser , radioairplay og høje forventninger. Desværre blev alle aktiviteter sat på pause i ubestemt tid, da bandet blev ramt af alvorlig sygdom og derfor hverken kunne turnere, skrive nyt materiale eller følge op på ”Silent Town”.

Ny single ude

Nu er bandet tilbage, og de har brugt den seneste tid i studiet til at indspille 6 nye numre, der udkommer som en digital EP i det nye år.
EPen får titlen ”Older Ones”, og allerede den 27/12 udkom første single derfra.

Ny udgivelse, ny lyd

Singlen ”Shh…” viser et modnet band, der har valgt at udforske et mere afdæmpet udtryk, der giver plads til flere nuancer og de dunkle passager, der altid har fundet sted i Whores & Thieves’ univers. Tilgangen er den samme som tidligere, men tonerne på EP’en er denne gang mere inspirerede af den mørke country og folk. Der trækkes dog stadig tråde med referencer til både Cave, Cash og Queens of the Stone Age.

Singlen blev fulgt op af en video, der også udkom samme dag.

Siden den første optræden i 2012 har gruppen spillet over 50 koncerter over hele landet samt i Tyskland. Senest har gruppen spillet udsolgte koncerter i København og festivaler som SPOT festival og SMUKfest.

Leave a Reply