Weekend: Opfordring fra Sydvestjysk Sygehus

Nu er det en ny gruppes tur – ledige tider til vaccination 💉💉
En ny gruppe, den såkaldte gruppe 5, har grund til at kigge efter Digital Post om vaccination mod Covid-19 – konkret er det patienter over 16 år med fx kronisk sygdom eller tilstande, der gør dem ekstra sårbare.
Her i Sydvestjysk Sygehus’ område er der ledige vaccinations-tider i dag, lørdag, samt søndag og mandag, da nogle af de inviterede ældre over 85 har foretrukket tider længere ud i fremtiden eller endnu ikke har booket tid.
Derfor har vi fredag aften indgået en aftale med myndighederne om, at vi her denne weekend begynder at invitere mere end 6000 borgere fra gruppe 5 til at bestille tid til vaccination.
Vi véd, at mange af jer i denne gruppe har efterspurgt at komme til, og vi er glade for, at I nu kan begynde at booke tid denne weekend. Tag godt imod tilbuddet og brug mulighederne, så vi kan sætte yderligere skub i vaccinationsindsatsen (y)
Så: 1) Tjek om du har fået ny digital post, 2) Overvej at booke en tid hurtigt, hvis du har fået en invitation og det passer dig. Følg vejledningen i brevet.

Leave a Reply