Selv om Annette Jensen for ikke mange måneder siden spillede for TTH Holstebro, vil hovedparten af truppenvære ny for hende, når vestjyderne fredag aften træder op i Blue Water Dokkenmod hendes nye klub, Team Esbjerg.

Hjemmeholdet jagter densyvende sejr i træk for at holde trit med HTH Ligaens to tophold, Nykøbing F.Håndbold og Odense Håndbold, og TTH forsøger at holde sig inde i varmen til enslutspilsplads. I den henseende var det seneste hjemmenederlag til AarhusUnited et tilbageslag. 

– I betragtning af, at TTH har skullet spille et nyt hold sammen, har holdet gjort det fint. De er fri af nedrykningspladserne og kigger nu opad. Holdet har primært mødt hold fra nederste halvdel af rækken hidtil, og det kræver point mod nogle af de formodede tophold for at komme i slutspillet, 

Jesper Jensen, cheftrænerHolstebro-holdet fik i fjortilgang af den hollandske højre back, Inger Smits, der er topscorer med 45 måli syv kampe, og i år er playmakeren fra samme land, Lynn Knippenborg, kommettil fra nordtyske Buxtehuder SV. De indgår i en bagkæde med Mathilde Neesgaard,der er gang efter korsbåndsskade, og den tidligere FC Midtjylland-spiller,Laura Jensen.

Team Esbjerg vender hjem tilBlue Water Dokken med en frisk 28-26-sejr over Silkeborg-Voel KFUM i en kamp,hvor ikke alt glimtede, men holdet atter fik to point.

– Vi var ikke helt tilfreds med spillet i Silkeborg, men at vinde på en svær udebane under de betingelser viser noget om holdets kvalitet. Skiftende individualister har vundet kampe for os på det seneste, og denne gang var det Estavana Polman, der har præsteret fint i en længere periode, hvis vi ser bort fra, at hun har været ude med en nakkeskade. Vi så mod Silkeborg-Voel for første gang i lang tid den indædthed, at ”i dag afgør jeg det” fra hende, 

Jesper JensenTTH er jysk mester iudskiftninger i truppen i denne sæson, og Team Esbjerg følger på en af de næstepladser. I betragtning af de mange nye spillere og tidspunktet på sæsonen erJesper Jensen fint tilfreds med, hvad truppen spillemæssigt har nået efter syvligakampe.

Truppen er uændret i forholdtil Silkeborg-Voel-kampen.

Team Esbjergs trup til kampen i HTH Ligaen mod TTH Holstebro fredag den 12. oktober kl. 18.30 i Blue Water Dokken:

Målmænd:Sandra Toft og Rikke Granlund

Leave a Reply