Udover et hav af musikalske og kulturelle indslag i festugen vil der også være mulighed for fysisk udfoldelse, iklædt tusindvis af farver. 

Esbjerg festuge skriver følgende pressemeddelelse: 

På lørdag bliver Esbjerg malet i alle regnbuens farver, når The Color Run for første gang nogensinde kommer til byen som en del af Esbjerg Festuge. The Color Run er ikke et almindeligt løb – formålet er nemlig ikke at komme hurtigst i mål, men at få så meget farve på sig som overhovedet muligt og at have det sjovt mens man bevæger sig. Deltagerne starter løbet klædt i hvidt og når de kommer ud på den anden side af de 5 km, der er opdelt i forskellige farvezoner hvor der kastes med farvepulver, skal de helst være dækket til i farver.

The Color Run fænomenet startede i USA i 2013 og er verdens største eventserie med mere end 200 arrangementer i mere end 40 lande verden over. The Color Run er blevet afholdt i Danmark siden 2014 med mere end 40.000 deltagere og kommer i år for første gang til Esbjerg.

“Vi ser så meget frem til at bringe The Color Run til Esbjerg og vi er særlig glade for at være blevet en del af Esbjerg Festuge. Vi har længe tænkt på at komme til Vesrtkysten og nu er det så blevet til virkelighed”, siger en glad Christian Thomsen, som er daglig leder for The Color Run i Skandinavien. 

“Vi regner med tæt på 2000 deltagere, der kommer til at løbe igennem Esbjergs gader, så det bliver en farverig lørdag!”

Arrangementet starter og slutter på Museumspladsen. Der vil være opvarmning fra kl. 11.00 og selve løbet bliver skudt i gang kl. 13.00, som traditionen tro kulminerer med kæmpe farvekastfest og god musik på pladsen. 

Leave a Reply