Made in Esbjerg 2018

0
1045

Festugen er på trapperne og ét af de tilbagevendende events vi kan se frem til er naturligvis Made in Esbjerg. Yesbjerg har i anledningen af deres 10 års jubilæum haft fornøjelsen af et kort interview med arrangører, Erik Lodberg og Sune Rasmussen. 

Martin Majgaard & Band spiller og fortæller røverhistorier lørdag kl. 18.00.

I år kan vi se frem til et line-up som spænder vidt fra vestjysk bodega pop-rock til psykedelisk disco, samt ikke mindst god gedigen rock. Til de læsere som ikke kender festivalen så godt, er det værd at nævne at Made in Esbjerg ikke blot er til for dem som elsker metal musik, men i særpræget grad for dem som bare elsker musik i det hele taget. Det er et alternativ til den mere folkeligt kendte musik på torvet, og det kan vi rigtig godt li’! 

The Astroids Galaxy Tour kan du opleve på teltscenen lørdag kl. 23.00

Forplejningen på festivalen blev kritiseret sidste år, hvilket vi naturligvis måtte stille spørgsmålstegn ved. Det er sikkert og vist at der i år vil være mulighed for at købe andet end blot røde pølser. 

Kellermensch vil igen i år lukke ballet fredag aften.

Har du ikke allerede købt din billet, skulle du svinge forbi www.madeinesbjerg.dk, hvor du naturligvis også kan læse om de mange navne til årets festival.

Leave a Reply