Rækker Mølle 10 km nord for Skjern har ikke meget over 300 indbyggere, men landsbyen har til gengæld en håndboldklub med dame- og herrehold i 2. division samt mange ungdomshold.

Foto:Yesbjerg/Adobe

Tirsdag aften tager damerne imod Team Esbjerg i femte runde af Santander Cup.

– Vi havde gerne ventet en runde eller to med at træde ind, for vi har rigeligt at se til, men det er en opgave, der skal løses, og vi kan forhåbentlig give en god håndboldoplevelse i en hal, vi ikke er vant til at optræde i, siger Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen.

Rækker Mølle er nummer tre i 2. divisions pulje 2, men har spillet en eller to kampe flere end de øvrige hold i toppen og får svært ved at avancere. Sidst i januar slog træner Michael Iversens mandskab Team Esbjerg HK med 18-17, og i pokalturneringen blev det til en sejr på 30-28 over Sif/Ansager Håndbold i fjerde runde.

Team Esbjerg har helet de mentale sår oven på det ærgerlige nederlag i Final4 til Odense Håndbold lige før nytår og har siden været i topform. Selv uden Estavana Polman, der sidder over efter et hårdt kampprogram, vil holdet være en stor opgave for Rækker Mølle, og ambitionen er klar.

– Vi drømmer om at vinde Santander Cup, hver gang vi stiller op, siger Jesper Jensen.

Team Esbjergs trup til kampen i Santander Cup, 5. runde, mod Rækker Mølle Håndbold (2. division) tirsdag den 19. februar kl. 18.30 i Rækker Mølle-Hallen:

Målmænd: Sandra Toft og Rikke Granlund

Venstre fløj: Sanna Solberg og Elma Halilcevic

Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen og Emma Nielsen

Streg: Vilde Ingstad, Clara Monti Danielsson og Marit Malm Frafjord

Bagspillere: Kristine Breistøl, Kristina Liscevic, Annette Jensen og Line Jørgensen.

Leave a Reply