Stærke nordjyder er klar til at møde Energy i TV kamp.

Foto: Yesbjerg/Adobe

Der venter Esbjerg Energy en ny vanskelig opgave i Metal Ligaen, når Aalborg Pirates tirsdag klokken 20.30 tager imod i Bentax Isarena. En kamp, som vises på TV 2 Sport.

– Jeg forventer, at vi kommer til at møde et Aalborg-hold med masser af energi og fart i skøjterne. På samme måde som det lykkedes Rødovre at presse Rungsted, formåede Aalborg ligeledes at presse det nordsjællandske førerhold i ligaen i fredags, fortæller assistenttræner Thor Dresler fra Esbjerg Energy.

– Et hurtigt kig på Metal Ligaen viser en tendens til, at tingene strammer til. At holdene får tingene til at gå op i en højere enhed og at den berømte barre hæves. Man kan tale om, at formen er tæt på at være på plads til det slutspil, som venter forude.

Esbjerg Energy besejrede fredag Rødovre Mighty Bulls med 3-2 efter forlænget spilletid og straffeslag. Aalborg Pirates gæstede Hørsholm, hvor Rungsted sejrede med 2-1 efter en tæt kamp.

– Jeg ser vores kamp mod Rødovre som et skridt frem i forhold til den forudgående kamp mod Frederikshavn. Her bemærker jeg specielt, at vi spillede et godt boxplay, når vi var i undertal, på trods af dommerne udnyttede muligheden til at dømme en del udvisninger imod os, fortsætter den 39-årige assistent.

Colin Vock og Marc Hagel scorede i ordinær tid mod Rødovre. Andreas Grundtvig og Max French scorede på straffeslag efter overtiden.

– I forhold til stillingen er kampen i Aalborg vigtig, da en sejr vil halvere afstanden til ”Pirates”. Men det spillemæssige og mentale udbytte er vigtigere på denne tid af året, hvor slutspillet nærmer sig. Og her oplever jeg et stærkt fokus blandt spillerne på de rigtige ting i hverdagen.

– Her er samtalerne rettet mod de forhold, som skal til, for at vi kan få succes. Et fokus som jeg oplever både under træningen, og i omklædningsrummet. Og en vilje til samtidigt at gøre de ting der skal til, for at vi kan få succes som hold, understreger Energy-assistenten.

Aalborg Pirates og Esbjerg Energy har begge spillet 37 kampe. Aalborg er nummer fire i Metal Ligaen med 62 point. Esbjerg er nummer fem med 56 point.

– Og så er det fint, at der ikke er pres på os for at vi skal underholde og skabe kampen. Vi kan rette vores fokus mod resultatet. Aalborg er et stærkt og skøjtestærkt hold, så det kræver, at vi spiller med omtanke, og at vores markeringer ligger tæt i egen zone, slutter Thor Dresler.

Leave a Reply