Store og små stjernedrømme

0
1440

I går vrimlede det med store og små fodboldstjerner på de grønne baner omkring fodboldstadionet på Gl. Vardevej i Esbjerg. Det årligt tilbagevendende fodboldtræf “Træn med EfB” kunne i går trække hele 417 børn plus forældre til en sportslig dag i Esbjerg. For at være med skulle man komme fra én af de 56 SFS klubber i regionen. I går var hele 40 af disse klubber repræsenteret.

Jeppe Højbjerg er MÅLE-MANDEN !

Udover selve dagen fik børnene en t-shirt, en bold og nogle helt specielle oplevelser med hjem. Hele formiddagen kunne børnene træne med de talentfulde ungdomsspillere og over middag spillede børnene kamp sammen med Superligatruppen, der fordelte sig på de forskellige baner, børnene spillede på. 
Og der var mange, der drømte om Van der Vaart, men lige så mange sendte beundrende blikke til eksempelvis Oti Emmanuel og Jeppe Højbjerg..

Se det er ham der er måle-manden !!!

Mikkel 6 år

Børnene står i kø ved Lasha for at få en autograf og et lille kram

Dagen sluttede af lidt over 14 med det sædvanlige high five udløb, hvor alle børnene skulle løbe igennem Superligatruppen og have en high 5 med hjem.

Vil du se flere billeder fra dagen, har Yesbjerg på Facebook samlet et stort galleri af alle de små kommende sportsstjerner og et par af dem, der lever drømmen ud lige nu.

Oti Emmanuel skriver autograf på en sko


Leave a Reply