Efterårsferien er godt i gang, og på BROEN Esbjerg byder de på adskillige aktiviteter for både børn og voksne. Så hvis du endnu ikke har planlagt ugens forløb får du her lidt inspiration. 

Cirkus Big kan du møde til og med på lørdag i tidsrummet kl. 13.00 – 16.00. Mr. Big og Andreas Magic har brug for hjælp til at finde deres cirkusredskaber. Tag ungerne i hånden og lad jagten gå ind. 

Se også:
E-sport på Musikhuset

Panduro byder på kreativt værksted, hvor du får hjælp til at skabe kreative naturværker. Alt du skal gøre er at medbringe dine fund fra skov og have, resten klarer Panduro. Lørdag kan du ligeledes deltage i perlemagisk demonstration foran butikken.

Har du heller ikke fået udhulet dit græskar til årets Halloween? Så vil Kvickly byde på workshop og græskarsuppe torsdag d. 18 oktober. Her får du hjælp til at lave dit eget græskar med det helt rigtige udtryk. 

Se også: 
Efterårsferieworkshops på Esbjerg Kunstmuseum

Søndag d. 21 oktober bydes der på gratis ansigtsmaling og glittertattoo. Ungerne elsker det og BROEN ser frem til at byde velkommen til sminkejunglen foran frk. Anna. 

Leave a Reply