Sidste grundspilskamp bliver uden publikum

0
115

I aften spilles sidste runde i Metal Ligaens grundspil og desværre igen uden publikum. I Granly Hockey Arena tager Esbjerg Energy imod SønderjyskE klokken 19.00.

  • Det er altid lidt ekstra spændende med lokalopgør, også selv om publikum ikke har adgang. Opgaven er som altid at gøre det bedst muligt, og samtidigt skal vi være optimalt forberedt til slutspillet. Samtidigt spiller begge hold under de samme forhold, forklarer cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy. Her tænker jeg først og fremmest på, at vi spiller i en hal uden publikum. Vi prøvede det fredag hjemme mod Rungsted, mens SønderjyskE prøvede det i Frederikshavn. Men samtidigt ved ingen af holdene hvornår det planlagte slutspil kan påbegyndes.
    Esbjerg Energy besejrede fredag Rungsted Seier Capital med 3-0. SønderjyskE vandt 2-0 i Frederikshavn.
  • Jeg synes, at spillerne håndterede udfordringen med den tomme hal godt i fredagskampen mod Rungsted. Vi måtte ikke alene undvære den sædvanlige støtte fra publikum, men vi måtte samtidigt undvære fire spillere. Spillerne havde gennem hele kampen fokus på det næste skift og holdt Rungsted fra fadet. Under kampen har du fokus på den opgave du har på isen, så det var næsten mest underligt at efter kampen ikke at kunne takke fansene for støtte og løbe tilbage på isen til en hyldest, fortsætter Energy-coachen.
    Esbjerg Energy er nummer seks i Metal Ligaen med 70 point efter 47 kampe. SønderjyskE er nummer to med 81 point, ligeledes efter 47 kampe.
  • Resultatmæssigt præsterede vi bedst mod SønderjyskE tidligt på sæsonen. Vi har desværre kun fået et point mod dem indtil nu, men det giver aftenens kamp en mulighed for at forbedre. Når det er sagt, har vi spillet gode kampe mod SønderjyskE. Vi har taget det skridt for skridt, håndteret de udfordringer, som vi har mødt og har bygget på også i kampene mod SønderjyskE. Det er vigtigt, at vi går fra grundspillets sidste kamp med et positivt mind-set og en god følelse som hold, understreger den 52-årige canadier.
    Esbjerg Energy hentede det enlige point mod SønderjyskE, da Sønderjyderne sejrede i Granly Hockey Arena med 5-4 efter forlænget spilletid og straffeslag i september måned.
  • Opskriften på succes mod SønderjyskE burde ikke være meget anderledes end mod de fleste andre modstandere. Vi skal fra første dommerfløjt til det sidste fokusere på det næste skift. Vi skal holde fokus på de ting, som gør holdet bedre og arbejde mindst lige så hårdt som modstanderen, slutter Mark Pederson

Leave a Reply