Esbjerg 60’er Fest flyttes til efteråret

0
188

På grund af den alvorlige situation, der er opstået i kølvandet på Corona-viruset, har arrangørerne bag Esbjerg 60’er Fest besluttet ikke at gennemføre arrangementet lørdag den 21. marts, men i stedet at flytte arrangementet til lørdag den 31. oktober 2020.
Dette vil være med deltagelse af alle de oprindelig offentliggjorde kunstnere:

The Cliffters med Johnny Reimar, The Rocking Ghosts, Sir Henry and his butlers og the Great Pretenders


Efter de meldinger, som danske myndigheder kom med tirsdag 10. marts, har arrangørerne vurderet det som værende uansvarligt at gennemføre arrangementet.
De anbefalinger, som de danske myndigheder kom med fredag 6. marts, gik på, at arrangementer med flere end 1000 deltagere ikke skulle gennemføres.
Esbjerg 60’er Fest – som har været udsolgt siden september 2019 – vil samle sammenlagt 600 personer i E.G.F. Hallen. Alligevel har arrangørerne vurderet som værende mest ansvarligt at flytte arrangementet til efteråret.
De adgangs- og madbilletter, som er blevet solgt, vil stadigvæk være gældende til festen i efteråret.
Personer, som har købt billetter, men som af en eller anden årsag ikke kan deltage i festen den 31. oktober, kan få pengene refunderet fra dags dato og de næste 14. dage. Det vil sige indtil fredag den 20. marts 2020.


Man kan få pengene refunderet ved at kontakte Billetten A/S email-adressen service@billetten.dk. Noter gerne dit ordrenummer på din henvendelse.
I 2019 var det 30 år siden, at Esbjerg 60’er Festival blev gennemført første gang, og i mange år var festen en tilbagevendende, årlig succes med masser af glade publikummer og god musik.Efter en længere pause besluttede SHB at genoplive den legendariske fest – med deltagelse af originale 60’er bands. En fantastisk mulighed at se fire hæderkronede, danske bands, som efterhånden giver få koncerter.

Leave a Reply