Samarbejde med SEOsense giver esbjergensiske virksomheder mulighed for større synlighed

SEO eller søgemaskineoptimering, som det også hedder i daglig tale, er den tekniske del af en hjemmeside, der gør at den er bygget strukturelt korrekt op og at den indeholder relevante søgeord, som gør at den kan findes på Google.

Det er en videnskab i sig selv, som kan tage tid at sætte sig ind i. Derfor findes der specialister i online marketing, som beskæftiger sig med dette område.

En af disse specialister er Ruben Stochholm fra SEOsense.dk.

Udover at arbejde med SEO, som for de fleste websideejere bare er noget kedeligt noget, som skal virke, så arbejder Ruben også med linkbuilding og Google Ads. 

Alle tre områder har det tilfælles at de synliggør hjemmesider på Google. 

Google Ads er annoncer, der vises i toppen af søgeresultaterne, hvor linkbuilding og SEO begge styrker en hjemmeside eller en webshop, så den bliver løftet i de organiske søgninger, som er de søgeresultater, der ligger lige under annoncerne.

SEOsense.dk har i samarbejde med Yesbjerg.dk valgt at tilbyde nogle gode tilbud på SEO af hjemmeside, rådgivning, m.m. i de kommende uger. 

Er det noget du kunne være interesseret i at modtage, så drej på lykkehjulet og se om du vinder en rabat eller en præmie.

Ruben har arbejdet med online marketing siden 2003, hvor han startede sin første webshop.

Nu driver han virksomheden SEOsense.dk, hvor han blandt andet har hjulpet virksomheder, som Ageras, Autobutler, BBT Entreprise, Bygkontrol, CPH at Work, Engelbert-Strauss, Rains og Stylelegs.

Hvis du også vil have løftet din side, så den bliver synlig, så tag fat i SEOsense.dk på nedenstående oplysninger:

Tlf: 40327770

Mail: info@seosense.dk

Web: www.seosense.dk

Leave a Reply